ΣΤΙΣ 9/10 Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ – ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ 30/9 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!

Share

Την παράταση της διεξαγωγής όλων των επίσημων κατηγοριών της χώρας (υπό την αιγίδα της European Mini-Football Federation) αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή, με την εκκίνηση να προγραμματίζεται τη Δευτέρα 9/10, ενώ μετέφερε τη γενική συνέλευση των προεδρείων και αρχηγών όλων των ομάδων για το Σάββατο στις 19:30 στο “SEF Soccer Club”.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι δεκάδες νέες ομάδες συρρέουν να εγγραφούν στα “μητρώα” του Athens League με αποτέλεσμα να παρατείνεται και η εκκίνηση της Elite League 1 και 2, των οποίων το format μεταβάλλεται.

Το νέο format τόσο της Elite League Greece, όσο και του Athens League θα συζητηθεί εκτενώς στη γενική συνέλευση, εκεί όπου παλαιά και νέα μέλη θα έχουν την ευκαιρία μεταξύ άλλων να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από το αντικείμενο.

Εκεί, ως είθισται, θα ανακοινωθούν οι νέες θέσεις των συνολικά… 12 Ευρωπαϊκών εισιτηρίων που δικαιούται η χώρα μας λόγω της Μίνι-Ποδοσφαιρικής ανόδου της τόσο διεθνώς όσο και στο εσωτερικό της αλλά και πολλές βελτιστοποιήσεις στις δομές της εκάστοτε λίγκας.

Επιπλέον, θα συζητηθεί η “παγίωση” των κανονισμών συμπεριφοράς και “Fair Play” που καθιερώθηκαν τον περασμένο Ιούνιο στο Athens Cup, η κατάργηση της τάπας στα παπούτσια των ποδοσφαιριστών, ενώ τέλος θα γίνει αναφορά και στην “εγκαθίδρυση” πενταμελούς πειθαρχικής επιτροπής για την διευθέτηση θεμάτων “ευ αγωνίζεσθαι”.

Η διοργανώτρια αρχή έχει βάλει ένα πολύ μεγάλο στοίχημα το οποίο δεν είναι άλλο από την εξάλειψη αντιαθλητικών συμπεριφορών τόσο αγωνιστικά (ποδοσφαιριστές, προπονητές κλπ) όσο και εξω-αγωνιστικά (φίλαθλοι, υποστηρικτές κλπ) και είναι αποφασισμένη να το πετύχει μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν 2023-24 με κάθε κόστος. Ούτως η άλλως, με τον πολλαπλασιασμό των μελών της κοινότητας κάτι τέτοιο κρίνεται απαραίτητο.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο, στο φινάλε των ανακοινώσεων της ημερήσιας διάταξης προβλέπεται διάλογος ανάμεσα σε αρχηγούς και διοργανώτρια αρχή, μέσω των οποίων θα υπάρξει η απόλυτη “οικοδόμηση” σχέσεων, ενώ ενδεχομένως να προκύψουν και ενδιαφέρουσες προτάσεις από την ατζέντα των εκπροσώπων των ομάδων που να συζητηθούν ή ακόμα και να υιοθετηθούν στο μέλλον!

Περισσότερα

ΝΕΑ

ELITE LEAGUE 2: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ BANDOLEROS ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ… ΕΥΡΩΠΗ!

Στον μεγάλο τελικό της Elite League 2, που διεξήχθη την Δευτέρα (15/4) στο “SEF Soccer Club” στο Φάληρο, οι Bandoleros κατάφεραν να επικρατήσουν των Villagers FC και να στεφθούν πρωταθλητές της δεύτερης κατηγορίας της Έλλαδας αλλά και να αποκτήσουν

ΝΕΑ

ELITE LEAGUE 1: ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟ… ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ FLAMINGOS!

Στο κατάμεστο, από εκατοντάδες φίλους του ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου, “SEF Soccer Club” η Flamingos “κονταροχτυπήθηκε” με την “αιώνια” αντίπαλο της Magufana, με φόντο την κατάκτηση της Elite League 1, και κατάφερε να “χαμογελάσει” τελευταία, αφού ύστερά από το ισόπαλο 3-3

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου