ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - COOKIES

Το παρόν, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικτυακής τοποθεσίας www.gipedaki.gr Η παρούσα σελίδα, ανήκει μεταξύ άλλων στη διοργανώτρια αρχή όλων των ανεξάρτητων ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων που διεξάγονται υπό την αιγίδα της πιο οργανωμένης κοινότητας του Μίνι-Ποδοσφαίρου, του Gipedaki.gr. Η χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού, δηλώνει την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων χρήσης. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ενημερώθηκαν την 1 Μαρτίου του 2018. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης του παρόντος ανά πάσα στιγμή, αναρτώντας το διαδικτυακά.
Εάν δεν θέλετε να δεσμευτείτε από τους εν λόγω νέους όρους και προϋποθέσεις, μπορείτε να καταγγείλετε το παρόν με γραπτή ειδοποίηση προς εμάς στο email [email protected]. Η γενικότερη χρήση της Υπηρεσίας συνιστά αποδοχή του παρόντος.

Ο ιστότοπος ακολουθείται από πάγια πολιτική προσωπικών δεδομένων, την οποία θα πρέπει να αποδεχτείτε αφενός για να δημιουργηθεί ιστορικό της ομάδας σας στην εν λόγω ιστοσελίδα μας κι αφετέρου για να συμμετέχετε στο πρωτάθλημα της διοργανώτριας αρχής.

Ο ιστότοπος, δύναται να περιέχει συνδέσμους προς εξωτερικές ιστοσελίδες. Σε καμία περίπτωση δεν επιβάλλεται στα μέλη να επισκέπτονται τις σελίδες αυτές, και επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο αυτών των σελίδων.

Κάθε τι που περιέχεται στην διαδικτυακή τοποθεσία www.gipedaki.gr, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία μας, και απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, εκμετάλλευση και γενικότερα χρήση αυτού, χωρίς την προηγούμενη αποδοχή εκ μέρους μας.

Δεν αποδεχόμαστε και δια του παρόντος αποκλείουμε κάθε ευθύνη για απώλεια ή ζημιά στην υλική περιουσία τη δική σας εκτός εκείνης που προκαλείται λόγω Παράβασης καθήκοντος μας ανά τα γήπεδα με τα οποία συνεργαζόμαστε. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την ποιότητα των υπηρεσιών της ιστοσελίδας, σε περίπτωση εκτάκτων περιστατικών και φαινομένων, όπως διακοπές ρεύματος, φυσικά φαινόμενα κτλ. Ο ιστότοπος, εκτός των άλλων, προορίζεται για την καλυτέρευση των υπηρεσιών, σχετικών με τα πρωταθλήματα, και ουδεμία σχέση έχει με αληθινά ή προβλεπόμενα χρήματα παιχτών και ομάδων. Ως εκ τούτου, ουδεμία ευθύνη φέρουμε για αύξηση ή απώλεια εισοδήματος των μελών και των ομάδων μας. Ανά χρονικά διαστήματα, διατηρούμε το δικαίωμα, να θέτουμε τον ιστότοπο σε κατάσταση συντήρησης, για την καλύτερη ανάπτυξη των υπηρεσιών του.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση που κάποιο μέλος παραβεί τους κανόνες λειτουργίας του ιστότοπου ή που κάποιος χρήστης προσπαθήσει με οποιονδήποτε τρόπο να προκαλέσει κακό στον ιστότοπο, στις λειτουργίες του ή σε έτερο μέλος μας, διατηρούμε το δικαίωμα να κινηθούμε νομικά εναντίον του, και να ζητήσουμε την πλήρη αποζημίωση μας.
Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει, αρμόδια είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

Αναφορικά με τις προσωπικές πληροφορίες (Π.Π.)

Το Gipedaki.gr εγγυάται και δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο σας. Σύμφωνα με το Ν. 2742/1997 και το Ν. 3471/2006, θα χρησιμοποιήσουμε μόνον πληροφορίες τις οποίες συλλέγουμε από εσάς για εσάς νόμιμα.

Η χρήση του Ιστοτόπου υπόκειται στην παρούσα πολιτική απορρήτου (‘Πολιτική’) καθώς και στους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης.

Η χρήση του Ιστότοπου υποδηλώνει ότι συμφωνείτε με την Πολιτική. Εάν δεν αποδέχεστε τους όρους της παρούσας Πολιτικής, ή είστε κάτω των 18 ετών μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον Ιστότοπο. Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες (ΠΠ) τις οποίες εθελοντικά καταχωρείτε κατά την διαδικασία Εγγραφής (γραπτής ή ηλεκτρονικής) ή ως απάντηση σε συγκεκριμένα αιτήματα πληροφόρησης τα οποία σας παρουσιάζονται ρητά. Όλες οι πληροφορίες, παραμένουν απόρρητες και ασφαλείς.

Με την συμμετοχή σας στο πρωτάθλημα που διοργανώνουμε, συμφωνείτε ότι μας παρέχετε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε το όνομα σας, φωτογραφίες και βίντεο στα οποία απεικονίζεστε. Επίσης με την συμμετοχή σας, μας επιτρέπετε να σας αποστείλουμε e-mail, να σας καλούμε τηλεφωνικώς ή να επικοινωνούμε μαζί σας με κάθε πιθανό τρόπο, έχετε όμως την δυνατότητα να μας ζητήσετε να μην το κάνουμε. Τέλος, ο εν λόγω ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.

Αναφορικά με πληροφορίες που μεταδίδονται μεταξύ του Ιστοτόπου ή και χρηστών, ενώ λαμβάνουμε εύλογα μέτρα να διασφαλίσουμε αυτές τις πληροφορίες, ενδεχομένως να μην μπορέσουμε να αποτρέψουμε την άνευ αδείας πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες σε τρίτα μέρη. Είστε γνώστες του κινδύνου αυτού, όταν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο.
Εάν υπάρξει πώληση, συγχώνευση και κάθε αλλαγή ελέγχου, τότε, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, δυνάμεθα να μεταβιβάσουμε, πουλήσουμε ή να εκχωρήσουμε πληροφορίες που συλλέχθηκαν δια του παρόντος Ιστοτόπου σε τρίτα μέρη.

Δυνάμεθα να διαθέσουμε τις Προσωπικές Πληροφορίες σας σε αντιπροσώπους μας προκειμένου να διευκολυνθεί οποιαδήποτε χρήση των δεδομένων σας που αναφέρεται στην παρούσα Πολιτική, όπως να συμμορφωθούμε με εφαρμοστέους νόμους, να ανταποκριθούμε σε κυβερνητικές έρευνες και να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και περιουσία μας, τον παρόντα Ιστότοπο ή και άλλους χρήστες του παρόντος Ιστοτόπου.

Η παρούσα Πολιτική αποτελεί μέρος των Όρων και Προϋποθέσεων χρήσης του παρόντος Ιστοτόπου και αποτελεί μέρος της μεταξύ μας σύμβασης. Δυνάμεθα από καιρό σε καιρό να τροποποιούμε την Πολιτική αυτή, και θα ισχύει ευθύς αμέσως μόλις η τροποποιημένη Πολιτική αναρτηθεί στον Ιστότοπο. Αναλόγως της φύσεως της τροποποίησης, δυνάμεθα να ανακοινώσουμε την τροποποίηση στη κεντρική σελίδα του Ιστοτόπου, ή μέσω email, εάν διαθέτουμε το e-mail σας.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο αφού έχουν γίνει τροποποιήσεις, θα θεωρείται ότι αποδέχεστε αυτές τις τροποποιήσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Πολιτικής, όπως δύναται να τροποποιείται από καιρό σε καιρό, είτε εν όλω είτε εν μέρει, πρέπει να παύσετε την χρήση του Ιστοτόπου.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου