ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΣΕΦ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ELITE LEAGUE!

Share

Η καθιερωμένη γενική συνέλευση του Μίνι-Ποδοσφαίρου πριν από την επίσημη έναρξη των πρωταθλημάτων Ελλάδας έλαβε χώρα στο κατάμεστο “SEF Soccer Club” στον Πειραιά! Εκεί, για περίπου 2 ώρες συζητήθηκαν όλα αναφορικά με τις τύχες του αθλήματος στη χώρα μας, καθώς επίσης και το γεγονός πως από φέτος: 12 Ευρωπαϊκά εισιτήρια περιμένουν της ομάδες μας να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία, τα 4 εκ των οποίων μέσω Elite League 1 και Elite League 2!

Για πρώτη φορά, η επίσημη κατηγορία της χώρας μας, Elite League Greece, “στέλνει” ούτε 1, ούτε 2 αλλά 3 (!) συνολικά ομάδες στα κύπελλα Ευρώπης (Champions League και EURO-CUP) ενώ το εισιτήριο του πρωταθλητή της Elite League 2 οδηγεί επίσης στο δρόμο προς την Ευρωπαϊκή καταξίωση.

Συνολικά, 8 ακόμα εισιτήρια οδηγούν στο δρόμο της καταξίωσης μέσω της E.M.F. (European Mini-Football Federation) 6 εκ των οποίων καταλήγουν στο Urban Cup (μέσω Athens League 8X8 και Wild Card), ενώ τέλος τα υπόλοιπα 3 οδηγούν στο EURO-CUP μέσω του Athens League 6X6 και του κυπέλλου Ελλάδος.

Κεντρικός ομιλητής και συντονιστής της συγκέντρωσης ήταν ο Σπύρος Τσιγαρίδας, ενώ λόγο έλαβε τόσο ο νέος προπονητής της Ελληνικής Ομάδας Μίνι-Ποδοσφαίρου, Νίκος Στάμος, όσο και η Σταυριάννα Θεοδωροπούλου, γενική γραμματέας και εκπρόσωπος των Ελληνικών ομάδων στη Ευρώπη.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως: Την αυστηροποίηση των κανονισμών συμπεριφοράς σε συνδυασμό με την εγκαθίδρυση ειδικής πειθαρχικής επιτροπής. Την αύξηση των μεταδόσεων και την προβολή τους από περισσότερα μέσα, ενώ τέλος αναφορικά με τη διοργάνωση υπογραμμίστηκε ότι θα ακολουθήσει το “Ρουμανικό Μοντέλο” λειτουργίας σε βάθος 3ετίας, ούτως ώστε να προσιδιάζει σε μεγάλο βαθμό με το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, τόσο αγωνιστικά όσο και επικοινωνιακά.

Ο “Specialist” αμέσως μετά τη συνέλευση δήλωσε ικανοποιημένος για τη μαζική προσέλευση των προεδρείων των ομάδων, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του αναφορικά με το “project” του διαχωρισμού των Elite 1 & Elite 2, εκείνο της “γαλανόλευκης” καθώς επίσης και της μαζικής συμμετοχής των Ελληνικών ομάδων στις επίσημες διοργανώσεις της “Γηραιάς Ηπείρου”.

Ο Νίκος Στάμος με τη σειρά του δήλωσε πως: “Το Ελληνικό Μίνι-Ποδόσφαιρο έχει πάει σε άλλο επίπεδο την τελευταία 2ετία. Πλέον, η κατάσταση δεν είναι όπως παλαιότερα που ένα Ευρωπαϊκό ταξίδι ήταν προνόμιο λίγων. Τα πράγματα μέσω του Οργανισμού έχουν αλλάξει άρδην και άπαντες έχουν δικαίωμα στο όνειρο και πίστη στο σκοπό! Σας θέλουμε όλους δίπλα μας.”

Περισσότερα

ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ 2025! (PHOTOS)

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μίνι Ποδοσφαίρου (World Mini-Football Federation) ανακοίνωσε χθες (21/5) ότι η διοργανώτρια πόλη για το πολυαναμενόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2025 θα είναι το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν! Πιο συγκεκριμένα, η διοργάνωση στην οποία θα παλέψει να βρεθεί και

ΝΕΑ

ΘΑΝΑΗΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ELITE CUP GREECE: “ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ – ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΩ”

“Μέλι” έσταξε για το παρθενικό Elite Cup Greece ο κορυφαίος αθλητικογράφος της Ελλάδας: Γιώργος Θαναηλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των μεταδόσεων που έκανε: “Τεχνολογικά, οργανωτικά και ποιοτικά είναι ότι πιο εντυπωσιακό υπάρχει”! Λίγες ώρες μετά

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου