Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΙΝΙ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Από το 2012 έως σήμερα, επίλεκτη Ελληνική ομάδα συμμετέχει σε διοργανώσεις Mini-EURO της EMF, με δικαίωμα συμμετοχής και σε Παγκόσμια Κύπελλα της WMF τα οποία καθορίζονται αυστηρά από το Ranking (κατάταξη) της εκάστοτε συνομοσπονδίας.

Το Gipedaki.gr είναι από το 2021 ο επίσημος συνεργάτης (official partner) της E.M.F. στην Ελλάδα και έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα (exclusive authority) για σύσταση και ανάληψη της Ελληνικής ομάδας Μίνι-Ποδοσφαίρου.

Οι ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν την «γαλανόλευκη» αγωνίζονται σε διοργανώσεις υπό την αιγίδα του Gipedaki.gr (Elite League, Athens League, Athens Cup κλπ), και επιλέγονται από τον: τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή.

Κατά τη διάρκεια ενός αγωνιστικού έτους προβλέπονται προπονήσεις, συγκεντρώσεις και προωθητικά events στα οποία μετέχουν ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ.

Η 20μελης αποστολή της Ελληνικής ομάδας αποτελείται από: 15 ποδοσφαιριστές, αρχηγό αποστολής, τεχνικό διευθυντή, προπονητή, υπεύθυνο επικοινωνίας και φυσικοθεραπευτή.

Έγκριτοι δημοσιογράφοι μέσω δορυφορικών καναλιών (NovaSports, Cosmote TV) προβάλλουν τους αγώνες της σε ζωντανές και επαναλληπτικές μεταδόσεις, ενώ φωτογραφικό υλικό, βίντεο, άρθρα και συνεντεύξεις διανθίζουν την ειδησεογραφική θεματολογία των αθλητικών και πολιτικών μέσων της χώρας.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου