SILVER LEAGUE 6X6: ΑΗΤΤΗΤΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η MAGUFANA OLD SCHOOL!

Share

Η Magufana Old School κατέκτησε την Silver League 6X6 στο “SEF Soccer Club” επικρατώντας σε έναν άκρως “κλειστό” τελικό της Joli με 3-1, σημειώνοντας παράλληλα ένα σπουδαίο ρεκόρ, το οποίο έχει να κάνει με το γεγονός ότι γίνεται η πρώτη ομάδα στα χρονικά του Athens League, που δεν ηττήθηκε σε κανένα από τα εφετινά της παιχνίδια στη διοργάνωση!

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Λίτση, που συνέχισε στη Silver League, λόγω “θυγατρικότητας” με την A’ ομάδα της Magufana (κι όχι λόγω επιδόσεων, βλέπε άρθρο 12, παρ α. – β.) , σημείωσε 22 νίκες, συμπεριλαμβανομένου του τελικού, και μόλις 1 ισοπαλία, στην Α’ φάση επί της Guayaquil (4-4), την ώρα που καμιά ομάδα, σε οποιαδήποτε κατηγορία της 5ετούς ιστορίας του Athens League δεν έχει σημειώσει κάτι παρόμοιο!

Αναφορικά με τον τελικό, κρίνοντας κι από τις αντίστοιχες επιδόσεις της Joli σε Β’ φάση και νοκ-άουτ (έτρεχε σερί 13 νικών η ομάδα του Άλντο), τα πάντα θεωρούνταν “ανοικτά”, μέχρι και την σέντρα του παιχνιδιού, κι αυτό γιατί η παραδοσιακή “Magu” χάρη στα 2 γρήγορα γκολ των Ντάλλη (4′) και Λίτση (8′) έφερε το ματς ακριβώς εκεί που ήθελε με το… καλησπέρα!

Παρά τις προσπάθειες τις Joli, του Έλληνα διεθνή Φράνκο Κόλα, να φτιάξει παιχνίδι και να μειώσει με τους 2 πρώτους σκόρερ της, Μπερμπέρη και Άλντο, η εμπειρία των “κυπελλούχων” να “παγώνουν” το παιχνίδι και το ρυθμό του, αποδείχθηκε μείζονος σημασίας.

Ακόμα κι αν το γκολ του Γκέντι στα μέσα της επανάληψης (37′) αναπτέρωσε το ηθικό των “πορτοκαλί” εντούτοις, ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε δραστικά, και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κατσάβας σκόραρε στις καθυστερήσεις “κλειδώνοντας” το τρόπαιο για την Old School Magufana, που πανηγύρισε παράλληλα και το βραβείο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης, το οποίο ανήκει εφεξής στον “Μίδα” των γηπέδων, Ξενοφών Σταμάτη που κατά τη φετινή περίοδο σημείωσε 72 γκολ!

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS CUP 8X8: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εδώ θα βρεις το πανόραμα του Athens Cup 8X8: Όμιλοι, βαθμολογίες, αποτελέσματα και το αναλυτικό πανόραμα της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό σε Golden και Silver κατηγορία! ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική (Τρίτη 14/5) 20:00 Coperfield FC – Brodios FC 21:00 Diridacta – Κατσαπλιάδες FC 21:00 South Cult – Boca

ΝΕΑ

ATHENS YOUTH CUP 6X6: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εδώ θα βρεις το πανόραμα του Athens Youth Cup 6X6: Όμιλοι, βαθμολογίες, αποτελέσματα και το αναλυτικό πανόραμα της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό σε Golden και Silver κατηγορία! ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική (17/5) 20:00 Los Fuegos – Piraeus United 21:00 Noctuas – Piraeus FC 21:00 Pistoleros FC – Panthers

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου