ATHENS CUP 8X8: “ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ” ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΦΟΡΤΣΑΤΟΙ… EL MALLIAKAS!

Share

Η μοναδική ομάδα που εξασφαλίζει και μαθηματικά την 1η θέση του ομίλου της, μόλις από τη 2η αγωνιστική στο Athens Cup 8X8 έγιναν την Τρίτη (31/5) οι El Malliakas, οι οποίοι μετέτρεψαν το ντέρμπι κορυφής με την Τ.Μ.Τ. σε παράσταση για ένα ρόλο επικρατώντας με 5-0 στον “Eleonas Football Club”!

Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της, Άλεξ Διασυνό, ο οποίος πραγματοποίησε αποκρούσεις σε τουλάχιστον… 10 τελικές προσπάθειες της ομάδας του Άλεξ Πολύζου, η El Malliakas πραγματοποίησε το 2/2 και “κλειδώνει” την πρώτη θέση του Γ’ ομίλου ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της στο τελευταίο παιχνίδι με την Κοπενχάλι, εξασφαλίζοντας παράλληλα και ευνοϊκότερη κλήρωση για τη φάση των “8” της Golden κατηγορίας του κυπέλλου!

Με “όπλο” την άμυνα της, οποία έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ σε 2 αγώνες (4 λιγότερα από την 2η καλύτερη στην εν λόγω στατιστική κατηγορία, Magufana) η El Malliakas, κατορθώνει και γίνεται η πρώτη ομάδα -και μάλιστα νεοφώτιστη- η οποία όχι απλά εξασφαλίζει την πρόκριση της στην κορυφαία κατηγορία αλλά παράλληλα και την καλύτερη δυνατή θέση από τη φάση των ομίλων, εν όψει των νοκ-άουτ αγώνων.

Χάρη στα γκολ των Μπένα (2), Σουράνη, Κόμη Αλξανδρου και Κώστα και υπό το βλέμμα του νέου προπονητή της, Γιάννη Δορκοφύκη, η El Malliakas πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού σε έναν άκρως ανταγωνιστικού θεσμό, κατά των οποίο τα 3 από τα 8 παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκαν ισόπαλα!

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες του Athens Cup 8X8

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS CUP 8X8: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εδώ θα βρεις το πανόραμα του Athens Cup 8X8: Όμιλοι, βαθμολογίες, αποτελέσματα και το αναλυτικό πανόραμα της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό σε Golden και Silver κατηγορία! ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική (Τρίτη 14/5) 20:00 Coperfield FC – Brodios FC 21:00 Diridacta – Κατσαπλιάδες FC 21:00 South Cult – Boca

ΝΕΑ

ATHENS YOUTH CUP 6X6: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εδώ θα βρεις το πανόραμα του Athens Youth Cup 6X6: Όμιλοι, βαθμολογίες, αποτελέσματα και το αναλυτικό πανόραμα της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό σε Golden και Silver κατηγορία! ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική (17/5) 20:00 Los Fuegos – Piraeus United 21:00 Noctuas – Piraeus FC 21:00 Pistoleros FC – Panthers

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου