ΤΟ “ΜΟΝΑΔΙΚΟ” ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ… PALTEIRAS!

Share

Ένα μοναδικό επίτευγμα στο κορυφαίο επίπεδο του Ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου έχει να επιδείξει η ομάδα των Palteiras, η οποία μάλιστα το παρουσίασε στην επίσημη σελίδα της στα Social Media, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελικής φάσης του Athens Cup 6Χ6, που σηματοδότησε ουσιαστικά το τέλος της σεζόν!

Οι “Βραζιλιάνοι” του Χρήστου Κυριαζή, χάρη στην κατάκτηση της Bronze League 2021-22 τον περασμένο Μάιο, στο Athens League, έγιναν η μοναδική ομάδα από τη Νότια Περιφέρεια (και πιο συγκεκριμένα από τον Πειραιά) η οποία έχει κερδίσει τρόπαιο στους 9 πιο πρόσφατους τίτλους που κρίθηκαν στις κορυφαίες διοργανώσεις (Athens League & Athens Cup) τα τελευταία 2 χρόνια, ήτοι από το 2020 και μετά.

Κι αυτό γιατί οι υπόλοιποι 8 τίτλοι κατέληξαν σε ομάδες διαφορετικής Περιφέρειας, και πιο συγκεκριμένα της Βόρειας (Κηφισιά)!

Πρόκειται ουσιαστικά για τις 3 τελευταίες διοργανώσεις οι οποίες διεξήχθησαν μετά το ξέσπασμα της πανδημίας (και τη ματαίωση του Athens League 2020-21). Αυτές οι διοργανώσεις είναι κατά σειρά: το Athens Cup 2021, το Athens League 2021-22 και το Athens Cup 2022. Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε διοργάνωση, μετά την A’ φάση, οι ομάδες χωρίζονται σε 3 κατηγορίες (Golden, Silver, Bronze) κι έτσι κρίνονται 3 τίτλοι.

Αναλυτικά, η λίστα με τους νικητές αυτών των 9 τίτλων στις 3 πιο πρόσφατες διοργανώσεις, η οποία επιβεβαιώνει το γεγονός πως οι “Βραζιλιάνοι” είναι η εξαίρεση στον κανόνα:

Athens Cup 2021:

• Golden: Magufana (Κηφισιά)

• Silver: Old School Magufana (Κηφισιά)

• Bronze: Langaneiros (Κηφισιά)

Athens League 2021-22:

• Golden: Flamingos (Κηφισιά)

• Silver: Old School Magufana (Κηφισιά)

• Bronze: Palteiras (Πειραιάς)

Athens Cup 2022:

• Golden: Villagers (Κηφισιά)

• Silver: Old School Magufana (Κηφισιά)

• Bronze: Giftisia (Κηφισιά)

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο για τους Palteiras είναι πως κατάφεραν να κατακτήσουν έναν τίτλο στην πρώτη ολοκληρωμένη σεζόν της ιστορίας τους, και τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο του 2023 θα δικαιούται να χαρακτηρίζονται ως το μοναδικό… καμάρι του Πειραιά!

Περισσότερα

ΝΕΑ

ELITE LEAGUE 2: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ BANDOLEROS ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ… ΕΥΡΩΠΗ!

Στον μεγάλο τελικό της Elite League 2, που διεξήχθη την Δευτέρα (15/4) στο “SEF Soccer Club” στο Φάληρο, οι Bandoleros κατάφεραν να επικρατήσουν των Villagers FC και να στεφθούν πρωταθλητές της δεύτερης κατηγορίας της Έλλαδας αλλά και να αποκτήσουν

ΝΕΑ

ELITE LEAGUE 1: ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟ… ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ FLAMINGOS!

Στο κατάμεστο, από εκατοντάδες φίλους του ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου, “SEF Soccer Club” η Flamingos “κονταροχτυπήθηκε” με την “αιώνια” αντίπαλο της Magufana, με φόντο την κατάκτηση της Elite League 1, και κατάφερε να “χαμογελάσει” τελευταία, αφού ύστερά από το ισόπαλο 3-3

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου