ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ Β’ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ VILLAGERS!

Share

Σε εορταστικό κλίμα με… αέρα επινίκιων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (26/7) το βράδυ, το τραπέζι της ομάδας των Villagers, εν όψει της νέας σεζόν, κι ύστερα από την σπουδαία επιτυχία της κατάκτησης του Athens Cup 6X6! Το γεύμα έλαβε χώρα στο εστιατόριο “Μυρσίνη” στον Ωρωπό, εκεί που μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε η έναρξη της Β’ ομάδας των “Χωριατών”!

Έτσι, οι “Χωριάτες” μπαίνουν κι εκείνοι στο δρόμο που χάραξαν άλλες ομάδες: όπως η Magufana (Old School), η Atletico (Young), οι Γυπαετοί Αδαμών (B’), και στον οποίο θα ενταχθούν πολύ περισσότερες ομάδες κατά την εφετινή σεζόν (2022-23), πιθανότατα κι άλλα μεγάλα “brand names” όπως είναι ο Ανίκητος, οι Broncos, οι Saints κλπ.

Ουσιαστικά, με την ύπαρξη μιας Β’ ομάδας, τα Μίνι-Ποδοσφαιρικά σωματεία αφενός ικανοποιούν το μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών τους, ενώ αφετέρου βάζουν ακόμα περισσότερους και πιο εφικτούς στόχους στη διάρκεια της εκάστοτε αγωνιστικής περιόδου.

Κατά τα αλλά, στο τραπέζι όπου δείπνησαν οι Villagers, βρέθηκε σχεδόν σύσσωμο το ρόστερ της ομάδας, ο πρόεδρος (Σπύρος Τσιγαρίδας) και ο προπονητής (Πέτρος Φασουλής), και συζήτησαν για ποίκιλα θέματα (αγωνιστικός σχεδιασμός, στόχοι, μεταγραφές, χορηγίες, νέες εμφανίσεις), τα οποία όμως θα “επικυρωθούν” κατά την επιστροφή του αρχηγού της ομάδας, Γιάννη Παρίσση από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα, στην οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Φωτογραφία από το τραπέζι των Villagers στο restaurant “Μυρσίνη” με το κύπελλο!

Περισσότερα

ΝΕΑ

FOOTBALL FESTIVAL: ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!

Το λεκανοπέδιο της Αττικής ήδη “ζει και αναπνέει” για το πρώτο και συνάμα ιστορικό “Football Festival” της χώρας που θα λάβει χώρα 10,11 και 12 Μάϊου, και του οποίου το “main event” θα είναι οι αγώνες του κυπέλλου Ελλάδας

ΕΛΛΑΔΑ

MINI-EURO 2024: ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΒΟΣΝΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!

Η Ελληνική Ομάδα Mini-Football δίνει ραντεβού από σήμερα και κάθε μέρα μέχρι και τη Μεγάλη Εβδομάδα στο προπονητικό της κέντρο, στον “Eleonas Football Club” εκεί οπού ο κ. Στάμος, μαζί με ολόκληρο το τεχνικό τιμ θα δουλέψει σκληρά εν

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου