CHRISTMAS TOURNAMENT 2023: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ “MEETING” ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΩΜΑ… ΕΥΡΩΠΗΣ!

Share

Το απόλυτο Μίνι-Ποδοσφαιρικό “Meeting” των Χριστουγέννων επέστρεψε και είναι έτοιμο να χαρίσει πλούσιες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις ενώ ο νικητής του, εξασφαλίζει για πρώτη φορά, ένα πολυπόθητο Ευρωπαϊκό εισιτήριο για το URBAN CUP της Βουλγαρίας τον προσεχή Ιούνιο!

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου επιστρέφει ύστερα από το 2019 (!) και θα διεξαχθεί τις ημερομηνίες: 18 (Δευτέρα), 19 (Τρίτη) και 20 (Τετάρτη) Δεκεμβρίου σε “SEF Soccer Club” και “Galaxy Soccer Club” .

ΤΟ “FORMAT” ΤΗΣ ΕΦΕΤΙΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Συνολικά, θα λάβουν μέρος 24 κορυφαίες ομάδες από ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, ενώ το “format” θα έχει ως εξής:

Θα σχηματιστούν 6 όμιλοι των 4 ομάδων. Οι 2 πρώτοι κάθε ομίλοι προκρίνονται αυτόματα στη νοκ άουτ φάση, ενώ στους καλύτερους “16” θα πάρουν το εισιτήριο και οι 4 από τους 6 καλύτεροι 3οι της φάσης των ομίλων. Στην πρώτη νοκ-άουτ φάση θα γίνει κλήρωση των “ζευγαριών” αφού αναλόγως με τις επιδόσεις των ομάδων θα προκύψουν 8 ισχύροι και 8 ανίσχυροι, ενώ μετά τα ζευγαρώματα θα ακολουθήσουν την πορεία της αρχικής κλήρωσης. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 8 μ.μ. και ύστερα.

Κάθε ομάδα έχει την επίλογη να διαλέξει εάν τους αγώνες της φάσης των ομίλων θα τους δώσει Δευτέρα ή Τρίτη, ενώ η τελική φάση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στο “SEF Soccer Club” εκεί όπου θα καθοριστεί και ο μεγάλος φετινός κυπελλούχος του Christmas Tournament.

Τέλος δεν υπάρχει περιορισμός στις συμμετοχές, (μέχρι 12 ποδοσφαιριστές ανά αγώνα) αρκεί να μην έχει κάποιος ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί με κάποια ομάδα, συμμετοχή με κάποια άλλη ομάδα, τόσο στη φάση των ομίλων όσο και αργότερα. Ο κάθε αγώνας θα έχει διάρκεια 30′ ενώ στη νοκ-άουτ φάση, σε περίπτωση ισοπαλίας προβλέπεται η κατευθείαν η διαδικασία των πέναλτι.

Σε περίπτωση ισοβαθμιών προβλέπεται ότι ακριβώς αναγράφεται στους κανονισμούς της ιστοσελίδας, ενώ όλοι οι κανονισμοί συμπεριφοράς, πειθαρχίας και διαιτησίας είναι απόλυτα εναρμονησμένοι με τις εν λόγω παραγράφους. Μοναδική εξαίρεση η καθυστερημένη άφιξη ομάδας, αφού εν αντιθέσει με τον εν λόγω κανονισμό που προβλέπει μηδενισμό (0-3) στο 30λεπτό, στην εν λόγω διοργάνωση κάτι τέτοιο ισχύει για το 15′ από την προβλεπόμενη ώρα της σέντρας. Σε περίπτωση που συμφωνήσει η αντίπαλη ομάδα να ξεκινήσει ο αγώνας μετά τα 15′ της αργοπορίας της αντίπαλης υπαίτιας ομάδας και σε κάθε περίπτωση μέχρι τα πρώτα 20′, ο αγώνας θα έχει διάρκεια 20′.

CHRISTMAS TOURNAMENT YOUTH

Christmas Tournament όμως θα διεξαχθεί ανάμεσα και στις φερελπίς ομάδες της νέας γεννιάς! Αυτό θα λάβει χώρα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο “SEF Soccer Club”. Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι 8, οι επιτρεπόμενες ηλικίες είναι μεταξύ 14 έως 20 (με εξαίρεση ένα μέλος της ομάδας που μπορεί να έχει μεγαλύτερη ηλικία), ενώ η φάση των ομίλων θα διεξαχθεί από τις 3 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. για να ακολουθήσει η τελική φάση από τις 5 μ.μ. έως τις 6 μ.μ.

Οι κανονισμοί, η διάρκεια του αγώνα, καθώς επίσης και οι διαδικασίες σε περίπτωση ισοπαλίας σε νοκ-άουτ αγώνα είναι παρόμοιες με τις αντρικές ομάδες, όπως αναγράφονται παραπάνω. Το “format” όμως είναι διαφορετικό. Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες χωρίζονται σε 2 ομίλους των 4. Οι 2 πρώτοι προκρίνονται στην επόμενη φάση και στον ημιτελικό διασταυρώνονται χιαστή (1ος με 2ο ομίλων). Ο μεγάλος νικητής του τελικού, εκτός από το κύπελλο κερδίζει ένα σετ 12 ολοκαίνουργιων εμφανίσεων! Για να δούμε ποιος θα είναι ο πρώτος ιστορικό νικητής αυτού του νεόδμυτου θεσμού;

Η “ΧΡΥΣΗ” ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ CHRISTMAS TOURNAMENT

2017: AMIGOS (KIFISIA SOCCER CLUB)

2018: PRANVERA (SOCCER ACCADEMY HALANDRI)

2019: MAGUFANA (SOCCER PARK PAPAGOU)

2020: –

2021: –

2O22: –

2023: ? / ?

Περισσότερα

ΝΕΑ

BREAKING NEWS: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ “FINAL 4” ΣΤΟ ATHENS LEAGUE 8X8!

Μεγάλες μάχες αναμένονται στην τελική ευθεία του Athens League 8X8 σε Golden και Silver κατηγορία αφού η “κληρωτίδα” είχε κέφια! Το αξιοσημείωτο γεγονός είναι πως για ακόμα μια φορά, στην Golden League, Magufana και Flamingos θα συναντηθούν μονάχα σε…

ΝΕΑ

ATHENS LEAGUE 8X8: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ “FINAL 4” ΓΙΑ EL MALIAKAS ΚΑΙ SAINTS FC!

“Έσπασαν καρδιές” τα μπαράζ των φιναλίστ ομάδων των ομίλων, αφού οι νικητές τους: El Maliakas και Saints, που εξασφάλισαν το τελευταίο “χρυσό” εισιτήριο για τις Golden και Silver κατηγορίες στο “Final 4” του Athens League, προκρίθηκαν στην ισοβαθμία! Μάλιστα,

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου