ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ELITE ΚΑΙ ATHENS LEAGUE!

Share

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/1), ύστερα από ολιγόωρο συμβούλιο, τον αναλυτικό προγραμματισμό τόσο της Β’ φάσης όσο και των Play Off στις κορυφαίες κατηγορίες τις χώρας, την Elite League και το Athens League: Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά!

Πιο συγκεκριμένα, όπως ήδη έχει σχεδιαστεί η Β’ φάση που εκκίνησε από τη Δευτερά 9 Ιανουάριου, προβλέπεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου. Για τα εξ αναβολής παιχνίδια έχει δοθεί για πρώτη φορά στα χρονικά περιθώριο-ρεκόρ άνω των 15 ημερών (!) καθώς από την επιτροπή υπάρχει έντονος φόβος ακραίων καιρικών φαινομένων και πολικού ψύχους ορισμένες εβδομάδες, κάτι που συμβαίνει ολοένα και συχνότερα μετά τον Δεκέμβριο τα τελευταία χρόνια.

Αναφορικά λοιπόν με τους προημιτελικούς σε 4 ομίλους του Athens League 6X6 (Golden / Silver Κηφισιά Α’, Golden / Silver Κηφισιά Β’ και Silver Πειραιάς) αλλά και τη Silver League 8X8 Α’ Όμιλος οι αγώνες θα διεξαχθούν από Τρίτη 4 – Παρασκευή 7 Απριλίου, ήτοι μια εβδομάδα πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα. Κοινώς, ολόκληρη η τελική φάση (από ημιτελικούς και μετά) θα διεξαχθεί μετά και την εβδομάδα του Πάσχα.

Έτσι, από Δευτέρα 24 έως Παρασκευή 28 Απριλίου σε όλες τις περιφέρειες και κατηγορίες θα διεξαχθούν τα ημιτελικά, ενώ από τη Δευτέρα 1 έως και την Παρασκευή 5 Μαϊου έχουν προγραμματιστεί όλοι οι τελικοί περιφέρειας!

Τέλος, η κορύφωση του Athens League 6X6 που μεταφράζεται στο “Final Four” Athens έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 6-7 Μάϊου ενώ οι τελικοί της Elite League και Athens League 8X8 την Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Μάϊου αντίστοιχα! Με λίγα λόγια προβλέπεται ένα τετραήμερο φωτιά για τους φίλους του Μίνι-Ποδοσφαίρου!

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS LEAGUE: ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (26/1)

Η διοργανώτρια αρχή του Athens League αποφάσισε τη γενική αναβολή των αγώνων της Πέμπτης (26/1) λόγω έντονων βροχοπτώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι οποίες και καθιστούν δύσκολη έως και απαγορευτική τη διεξαγωγή παιχνιδιών. Πιο συγκεκριμένα, για το

ΝΕΑ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ELITE ΚΑΙ ATHENS LEAGUE!

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/1), ύστερα από ολιγόωρο συμβούλιο, τον αναλυτικό προγραμματισμό τόσο της Β’ φάσης όσο και των Play Off στις κορυφαίες κατηγορίες τις χώρας, την Elite League και το Athens League: Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά! Πιο

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου