ATHENS LEAGUE: ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (26/1)

Share

Η διοργανώτρια αρχή του Athens League αποφάσισε τη γενική αναβολή των αγώνων της Πέμπτης (26/1) λόγω έντονων βροχοπτώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι οποίες και καθιστούν δύσκολη έως και απαγορευτική τη διεξαγωγή παιχνιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, για το Athens League 6X6 ματαιώνονται 3 αγώνες της Βόρειας και 4 της Ανατολικής Περιφέρειας καθώς επίσης και άλλοι 6 στα πλαίσια των Β’ ομίλων του Athens League 8X8 που διεξάγεται στο Ρέντη.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε αφού λήφθηκαν υπόψιν οι εξής παράμετροι:

  1. Οι καταιγίδες και ή βροχόπτωση η οποία πλήττει ολόκληρη την Αττική ακατάπαυστα από τα ξημερώματα τής Πέμπτης δημιουργεί πρόβλημα στην εν γένει διεξαγωγή των αγώνων (αγωνιστικοί χώροι).

2) Η μετακίνηση των ποδοσφαιριστών προς τις γηπεδικές εγκαταστάσεις ύστερα από μεγάλης διάρκειας βροχοπτώσεων και τέτοιων καιρικών φαινομένων δεν καθίσταται ασφαλής.

3) Οι μετεωρολογικές προβλέψεις των επόμενων ωρών οι οποίες δείχνουν πως τα παραπάνω φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως επίσης αποφασίστηκε: ότι οι αγώνες τις Παρασκευής θα διεξαχθούν κανονικά, εκτός εάν φυσικά τα φαινόμενα αυτά παραταθούν, κάτι που όμως δεν προβλέπεται αφού από τις πρώτες πρωινές ώρες τις επόμενης ημέρας θα εξασθενίσουν. Όλοι οι αναβληθέντες αγώνες εκτός απροόπτου θα ορισθούν αμέσως μετά τον τερματισμό της κανονικής διάρεκειας του προγράμματος.

Περισσότερα

ΝΕΑ

ΣΤΙΣ 9/10 Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ – ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ 30/9 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!

Την παράταση της διεξαγωγής όλων των επίσημων κατηγοριών της χώρας (υπό την αιγίδα της European Mini-Football Federation) αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή, με την εκκίνηση να προγραμματίζεται τη Δευτέρα 9/10, ενώ μετέφερε τη γενική συνέλευση των προεδρείων και αρχηγών όλων

ΝΕΑ

CHAMPIONS LEAGUE: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η SABORNOG HRAMA ΠΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟΥΣ “8” ΤΗΝ MAGUFANA!

Η Sabornog Hrama που απέκλεισε στον προημιτελικό την πρωταθλήτρια Ελλάδας, Magufana, έγινε η πρώτη ομάδα από το Μαυροβούνιο που κατακτά το Champions League, επικρατώντας της Ρουμανικής: Ajax Galati με 4-1! Μάλιστα, το αξιοσημείωτο για τους Μαυροβούνιους, είναι ότι έγιναν

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου