ELITE LEAGUE 1: “ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ” ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ FLAMINGOS!

Share

Στο πλαίσιο της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Elite League 1, της “ναυαρχίδας” του Ελληνικού Μίνι-ποδοσφαίρου, οι Flamingos αντιμετώπισαν την Juvetsus με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλοι (5-5)!

Ένα άνευ προηγουμένου στραβοπάτημα για τους “Ροζ”, αφού σε συνάρτηση με την ήττα (3-1) από την Zozzi στην εξ’ αναβολής τους αγωνιστική, τους βάζει σε μπελάδες ενόψει της 2ης θέσης, για την οποία πλέον δεν έχουν καμία τύχη και που ουσιαστικά θα κριθεί ανάμεσα σε Zozzi και Los Turbos, οι οποίες αγωνίζονται την Δευτέρα σε εξ ‘αναβολής ματς!

Από την άλλη, η Los Turbos διέλυσε τους αποδεκατισμένους Apache με σκορ 7-1 σε ένα ματς το οποίο είχε χαρακτήρα ντέρμπι μόνο στα “χαρτιά”. Η Los μπήκε με το πόδι στο γκάζι και με τους καυτούς Μαυροθαλασσίτη και Μασκάϊ, οι οποίοι σκόραραν δις, πήρε άνετη νίκη απέναντι σε μια ομάδα η οποία έδειχνε σημάδια ανάκαμψης τον τελευταίο καιρό. Με αυτή τους την ήττα οι Apache περιορίστηκαν οριστικά την 5η θέση και περιμένουν εναγωνίως την τελευταία αγωνιστική να δουν αν θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Zozzi και Los Turbos.

Τέλος για την προτελευταία δικιά τους αγωνιστική οι Goats διέλυσαν με το εκκωφαντικό 6-1 την ουραγό Les Fennec. Με τον Μιχαι να αναλαμβάνει ρόλο μαέστρου (πέτυχε χατ-τρικ),και τους Τζιμανη και Πριτζιο να είναι άξιοι συμπαραστάτες του οι “γίδες” θα παίξουν τα… ρέστα τους την τελευταία αγωνιστική απέναντι στους Apache για την 6η θέση, στην οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή η Juvetsus με 19 βαθμούς έναντι 18 της ομάδας του Βασίλη Δρακά (η Juve αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική την αδιάφορη βαθμολογικά Les Fennec).

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε τις αναλυτικές βαθμολογίες των Elite κατηγοριών του Ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου.

Περισσότερα

ΝΕΑ

URBAN CUP 2024: ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

Με σπασμένα φρένα “τρέχουν” Magufana, Flamingos και Brodios, αφού λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Elite Cup Greece και Athens League 8X8 συμμετέχουν στο Urban Cup Europe, την κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση Μίνι-Ποδοσφαίρου στην παραλλαγή του 8Χ8 που διεξάγεται στη

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου