ΤΟ ΠΡΩΤΟ CHRISTMAS TOURNAMENT YOUTH…”ΒΑΦΤΗΚΕ” ΜΠΛΕ!

Share

Την Κυριακή (17/12) στο “Sef Soccer Club “διεξάχθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο Youth Christmas Tournament, με μεγάλη νικήτρια την ομάδα της Real Ionias!

Στον τελικό του εκπληκτικού αυτού τουρνουά κονταροχτυπήθηκαν η ομάδα της Ιωνίας με την ομάδα του ΠΑΟ Κρανας. Μετα από έναν συγκλονιστικό τελικό ο οποίος στην κανονική διάρκεια του έληξε 2-2, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πεναλντι.

Εκει η μπίλια “έκατσε” στο μπλε, αφού ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Ιωνίας,Γιώργος Ντάλας κατάφερε να αποκρούσει το 4ο πέναλντι της ομάδας του ΠΑΟ,χαρίζοντας το πολυπόθητο τρόπαιο στην “Βασίλισσα” της Ιωνίας!!! Ο δρόμος για τον τελικό του Christmas Tournament όμως μόνο στρωμένος από “ροδοπέταλα” δεν ήταν,αφού τόσο Ρεάλ Ιωνίας οσο και ΠΑΟ Κρανας αντιμετώπισαν δύσκολες και καλές ομάδες τόσο στον όμιλο τους,(Fateyaspor-Asteras Tzavellas), όσο και στα ημιτελικά της διοργάνωσης, (εκεί όπου υπερκερασαν τα εμπόδια του Αστέρα Αιγαλεω και Pireias fc με 5-0 και 3-1 αντίστοιχα)!

Ευχή όλων μας είναι οι ομάδες της Youth κατηγορίας να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμο την τεράστια εξέλιξη τους, ώστε να δυναμώσουν τόσο αυτές οργανωτικά και αγωνιστικά αλλά και να ασκήσουν πίεση στους “μεγάλους” του Μινι-Ποδοσφαιρου, ώστε και αυτοί με την σειρά τους να εξελιχθούν “μεγαλωντας” με αυτόν τον τρόπο το Ελληνικό Μινι-ποδοσφαιρο!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος.

Δείτε την αναλυτική πορεία, τις βαθμολογίες και τα αποτελέσματα του Christmas Youth Tournament ΕΔΩ!

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS CUP 8X8: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εδώ θα βρεις το πανόραμα του Athens Cup 8X8: Όμιλοι, βαθμολογίες, αποτελέσματα και το αναλυτικό πανόραμα της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό σε Golden και Silver κατηγορία! ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική (Τρίτη 14/5) 20:00 Coperfield FC – Brodios FC 21:00 Diridacta – Κατσαπλιάδες FC 21:00 South Cult – Boca

ΝΕΑ

ATHENS YOUTH CUP 6X6: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εδώ θα βρεις το πανόραμα του Athens Youth Cup 6X6: Όμιλοι, βαθμολογίες, αποτελέσματα και το αναλυτικό πανόραμα της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό σε Golden και Silver κατηγορία! ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική (17/5) 20:00 Los Fuegos – Piraeus United 21:00 Noctuas – Piraeus FC 21:00 Pistoleros FC – Panthers

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου