ELITE LEAGUE: ΕΤΣΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΗΣ!

Share

Η κορυφαία αθλητική κατηγορία της χώρας μας, Elite League Greece ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (22/12) με το εξ αναβολής ντέρμπι: San Antonio – Peiraias FC και εκκινεί ξανά σε περίπου 20 ημέρες, και πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 9/1, εκεί όπου πλέον οι 2 περιφέρειες (Βόρεια & Νότια) χωρίζονται σε 2 κατηγορίες την Elite 1 και Elite 2 οι οποίες με βάση τα κεκτημένα της πρώτης φάσης, διαμορφώνονται ως εξής:

ELITE LEAGUE 1 (ΒΟΡΕΙΑ)

FLAMINGOS FC 4

VILLAGERS FC 3

MAGUFANA 2

MILAN ATHENS 1

BLENDER ΒΡΕΜΗΣ 0

BLITZ FC 0

ELITE LEAGUE 1 (ΝΟΤΙΑ)

SAN ANTONIO 4

JUVETSUS 3

ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ FC 2

PEIRAIAS FC 1

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 0

ΡΟΥΜΠΙΝ ΤΑΡΖΑΝ 0

ELITE LEAGUE 2 (ΒΟΡΕΙΑ)

COCA JUNIORS NORTH 4

KAVALARIDES FC 3

ORANGERS FC 2

ΓΥΠΑΕΤΟΙ ΑΔΑΜΩΝ 1

LANGANEIROS FC 0

DEPORTIVO PALENCIA 0

ELITE LEAGUE 2 (ΝΟΤΙΑ)

BRONCOS FC 4

INTERNATIONAL EAGLES 3

AMORGOS FC 2

ΑΝΙΚΗΤΟΣ FC 1

OLD FELLOWS 0

PALTEIRAS FC 0

Υπενθυμίζεται, πως σε όλες τις κορυφαίες κατηγορίες, οι αγώνες είναι διπλοί και οι πρώτοι 4 της βαθμολογίας της εκάστοτε περιφέρειας προκρίνονται στην φάση των Play Off εκεί όπου αγωνίζονται στην προημιτελική φάση. Οι 2 πρώτες της βαθμολογίας διατηρούν το “πλεονέκτημα” της έδρας στη φάση των “8” ενώ κατά τη φάση των “4” το “πλεονέκτημα” διατηρεί η ομάδα που έχει τερματίσει υψηλότερα στη βαθμολογία της περιφέρειας της (ο 1ος με τον 4ο της μιας περιφέρειας διασταυρώνονται με τον 2ο ή 3ο της άλλης). Οι τελικοί θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 8 Μάϊου στο “Kifisia Soccer Club”.

Τέλος, οι νικητές των Elite 1 και Elite 2 εξασφαλίζουν το “εισιτήριο” για το E.M.F. Champions League 2023 και E.M.F. EuroCUP 2023 αντίστοιχα!

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS CUP 8X8: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εδώ θα βρεις το πανόραμα του Athens Cup 8X8: Όμιλοι, βαθμολογίες, αποτελέσματα και το αναλυτικό πανόραμα της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό σε Golden και Silver κατηγορία! ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική (Τρίτη 14/5) 20:00 Coperfield FC – Brodios FC 21:00 Diridacta – Κατσαπλιάδες FC 21:00 South Cult – Boca

ΝΕΑ

ATHENS YOUTH CUP 6X6: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εδώ θα βρεις το πανόραμα του Athens Youth Cup 6X6: Όμιλοι, βαθμολογίες, αποτελέσματα και το αναλυτικό πανόραμα της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό σε Golden και Silver κατηγορία! ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική (17/5) 20:00 Los Fuegos – Piraeus United 21:00 Noctuas – Piraeus FC 21:00 Pistoleros FC – Panthers

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου