ATHENS CUP 6Χ6: “ΧΑΛΚΙΝΟΙ” ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ!

12/07/2024

Σε έναν… απελευθερωμένο τελικό με πολλές φάσεις και γκολ, τα Υποβρύχια, κατάφεραν να “βυθίσουν” τους Unicorns, και με τελικό σκορ: 8-4 κατάφεραν να στεφθούν κυπελλούχοι της Bronze κατηγορίας του Athens Cup για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

Στο σχεδόν κατάμεστο “Kifisia Soccer Club” οι πρώτοι της κανονικής διάρκειας, επιβεβαίωσαν την συνολική ανωτερότητα τους στην κατηγορία, “κυριαρχώντας” στο μεγαλύτερο διάστημα του μεγάλου τελικού, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρμαρίδη (4 γκολ) που αναδείχθηκε MVP.

Τα Υποβρύχια, προηγήθηκαν από νωρίς χάρη σε ωραίο συνδυασμό και τελείωμα του Γεωργαντόπουλου (5′), με τους “μονόκερους” πάντως να έχουν άμεση απάντηση χάρη στο τακουνάκι του Μπέλλου (9′). Εν συνεχεία, κι αφού πήρε προβάδισμα για δεύτερη φορά στο 17′ η ομάδα του Κατσίφη, δεν έμελλε να το χάσει ποτέ, ενώ το πλέον κρίσιμο γκολ, αποδείχθηκε εκείνο του Δρίτσα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (3-1).

Έκτοτε, οι Unicorns παρά τις προσπάθειες τους, δεν κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά των γκολ σε λιγότερα από 2 (4-2,5-3,6-4), με τα Υποβρύχια εν τέλει να πατούν γκάζι στο φινάλε και να θριαμβεύουν.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί, ότι κυπελλούχος στη Bronze κατηγορία του Athens Cup έχει να αναδειχθεί ομάδα από το 2021 (!), τότε όπου οι Langaneiros είχαν επικρατήσει με 4-2 της Pefkalona, και ο Γιώργος Μορφωνίος με τον Στάθη Ανωμέρ που πλέον αγωνίζονται τους Unicorns, είχαν τότε κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο! Πλέον, η Bronze κατηγορία, επεκτείνεται και θεσμοθετείται.