ATHENS LEAGUE 2024-2025: ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Share

Ο κύβος ερρίφθη! Το Athens League της σεζόν 2024-2025 θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, από το Athens League όλων των προηγούμενων ετών. Η ανανεωμένη διοργάνωση προβλέπεται να γράψει ιστορία σε κάθε τομέα αφού η ζήτηση για συμμετοχή είναι τεράστια, με τις προεγγραφές να ολοκληρώνονται στις 31 Ιουλίου!

Πλέον όλες οι ομάδες του λεκανοπεδίου θα έχουν θέση στη νέα διοργάνωση, στην οποία για πρώτη φορά στα χρονικά θα δοθεί έμφαση στη βάση και όχι μόνο στην… κορυφή της Πυραμίδας! Για την ακρίβεια, η κορυφή είναι ήδη σχηματισμένη, κι εφόσον αποφασίστηκε πως η Golden League, γίνεται από τη νέα σεζόν “κλειστή” κατηγορία και ακολουθεί πιστά τις Elite League 1 και Elite League 2, ο μοναδικός σχηματισμός που μένει να ολοκληρωθεί αφορά τις κατηγορίες Silver και Bronze League, που από φέτος θα είναι “ανοικτές” και προσβάσιμες για όλους!

Παρέες φοιτητών, ρομαντικών, μικρών και μεγάλων ηλικιακών ομάδων πλέον έχουν θέση στους “κορυφαίους” μέσω της παρουσίας τους σε 2 “open” κατηγορίες, με λιγότερες προϋποθέσεις και δίχως να χρειάζονται την ανταγωνιστικότητα και το σχεδιασμό των υπολοίπων.

Το κλειστό κλαμπ των λίγων και “εκλεκτών” πλέον… ανοίγει και είναι έτοιμο να υποδεχθεί όλες τις ομάδες που το μοναδικό κριτήριο που χρειάζεται να πληρούν είναι εκείνο του “Fair Play”. Η ανάγκη όλων για παιχνίδι και διασκέδαση με τη “στρογγυλή θεά” μέσω ενός Οργανισμού που η νο.1 προτεραιότητα του είναι η υγεία και η ασφάλεια όλων δίνει το έναυσμα της αναγέννησης στο Ελληνικό Mini-Football, αφού το “ευ αγωνιζεσθαι” και η θεμελίωση – καλλιέργεια καλών σχέσεων μέσω των ομάδων του, εξυψώνουν κατακόρυφα το “προϊόν” όσον αφορά την αξία του, ενώ παράλληλα ανοίγουν νέους δρόμους για το μέλλον του, εκτοξεύοντας την εμπειρία του παίκτη στα ύψη!

Φέτος, οι εκατοντάδες νέες αιτήσεις που θα καταφθάσουν στα γραφεία του Οργανισμού δε θα απορριφθούν, κι αυτό διότι η Bronze League προβλέπεται να γίνει η μεγαλύτερη σε όγκο κατηγορία. Η κατηγορία που εκφράζει περισσότερο από το οτιδήποτε άλλο, το βασικό “μότο” της European Mini-Football Federation (E.M.F.): “You Play” (σ.σ. Εσύ Παίζεις) και η οποία θα αποτελεί ένα “απάγκιο καταφύγιο” για όλες τις ομάδες που πρεσβεύουν το “Fair Play” και τη συνέπεια, δίχως να χρειάζεται τίποτα περισσότερο πλην της αγάπης τους για το Mini-Football, διατηρώντας πάντα τη φιλοσοφία της αναφορικά με τα πλέον ελκυστικά έπαθλα.

Γι’ αυτό λοιπόν, οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα περισσότερων επιλογών, τόσο σε ημέρες (Δευτέρα έως Σάββατο) όσο και σε περιοχές (από Πειραιά μέχρι Κηφισιά) στα πιο αξιόλογα γήπεδα ης πόλης. Σε εγκαταστάσεις που οι άνθρωποι τους ενδιαφέρονται να “επενδύσουνμακροπρόθεσμα στο Ελληνικό Mini-Football. Εγκαταστάσεις απόλυτα προσβάσιμες, που βρίσκονται στη νοητή γραμμή της κεντρικότερης οδικής αρτηρίας της χώρας: Εθνικής Οδού, κατά μήκος ολόκληρου σχεδόν του λεκανοπεδίου (Πειραιάς, Ρέντη, Αθήνα, Μεταμόρφωση, Κηφισιά κλπ).

Υποδεχθείτε τη νέα εποχή…

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS CUP 6X6: AYTA EINAI TA ΤΕΛΙΚΑ ΡΟΣΤΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!

Η πραγματική δράση μόλις ξεκινάει! Ιδού το τελικό ρόστερ των 16 μονομάχων των 2 κορυφαίων κατηγοριών του Athens Cup 6Χ6: Golden και Silver εν όψει της προημιτελικής φάσης και του “Final Four” του κυπέλλου (Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα). GOLDEN CUP 6Χ6 MAGUFANAΜΟΥΖΑΚΗΣΛΙΤΣΗΣΤΣΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣΠΟΥΛΙΑΝΟΣΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ Κ.ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ Α.ΚΟΝΤΙΖΑΣΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣΚΟΥΚΟΒΙΝΗΣΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣΚΥΡΤΖΙΑΛΙΔΗΣ ALTERLIFEΜΕΡΚΟΥΡΗΣΚΟΤΣΩΝΗΣΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣΠΡΟΒΙΔΗΣΚΑΠΡΑΛΟΣΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗΣΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣΑΝΔΡΕΟΥ FLAMINGOS FCΚΥΡΙΤΣΑΣΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΕΑ

ATHENS CUP 2024: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ “FINAL FOUR”

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Το “Final Four” είναι προ των πυλών και τα ζευγάρια που προέκυψαν για τους ημιτελικούς του Athens Cup 6X6 και 8X8 είναι τα εξής: Athens Cup 6X6 Golden League Α’ Ημιτελικός 21:00 Magufana / Alterlife

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου