ΣΤΙΣ 23/9 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ!

Share

Το καθιερωμένο “meeting” των εκπροσώπων όλων των ομάδων των επίσημων διοργανώσεων της E.M.F. (European Mini-Football Federation) στην Ελλάδα: Elite, Athens και Youth League προγραμματίστηκε για το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 19:00 και θα φιλοξενηθεί για ακόμα μια χρονιά στις εγκαταστάσεις του “SEF Soccer Club”.

Εκεί, ως είθισται, θα ανακοινωθούν οι νέες θέσεις των συνολικά… 12 Ευρωπαϊκών εισιτηρίων που δικαιούται η χώρα μας λόγω της Μίνι-Ποδοσφαιρικής ανόδου της τόσο διεθνώς όσο και στο εσωτερικό της, το νέο “format” των διοργανώσεων αλλά και πολλές βελτιστοποιήσεις στις δομές της εκάστοτε λίγκας.

Επιπλέον, θα συζητηθεί η “παγίωση” των κανονισμών συμπεριφοράς και “Fair Play” που καθιερώθηκαν τον περασμένο Ιούνιο στο Athens Cup, η κατάργηση της τάπας στα παπούτσια των ποδοσφαιριστών, ενώ τέλος θα γίνει αναφορά και στην “εγκαθίδρυση” πενταμελούς πειθαρχικής επιτροπής για την διευθέτηση θεμάτων “ευ αγωνίζεσθαι”.

Η διοργανώτρια αρχή έχει βάλει ένα πολύ μεγάλο στοίχημα το οποίο δεν είναι άλλο από την εξάλειψη αντιαθλητικών συμπεριφορών τόσο αγωνιστικά (ποδοσφαιριστές, προπονητές κλπ) όσο και εξω-αγωνιστικά (φίλαθλοι, υποστηρικτές κλπ) και είναι αποφασισμένη να το πετύχει μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν 2023-24 με κάθε κόστος. Ούτως η άλλως, με τον πολλαπλασιασμό των μελών της κοινότητας κάτι τέτοιο κρίνεται απαραίτητο.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο, στο φινάλε των ανακοινώσεων της ημερήσιας διάταξης προβλέπεται διάλογος ανάμεσα σε αρχηγούς και διοργανώτρια αρχή, μέσω των οποίων θα υπάρξει η απόλυτη “οικοδόμηση” σχέσεων, ενώ ενδεχομένως να προκύψουν και ενδιαφέρουσες προτάσεις από την ατζέντα των εκπροσώπων των ομάδων που να συζητηθούν ή ακόμα και να υιοθετηθούν στο μέλλον!

Περισσότερα

ΕΛΛΑΔΑ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ: ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ “ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗΣ” ΕΝ ΟΨΕΙ ΒΟΣΝΙΑΣ!

Ούτε 20, ούτε 30, αλλά… 54 ποδοσφαιριστές συνολικά (!) κάλεσε ο προπονητής της Ελληνικής Ομάδας Μίνι-Ποδοσφαίρου, Νίκος Στάμος τον Μάρτιο για προπονήσεις με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Σαράγιεβο της Βοσνίας

ΝΕΑ

ELITE LEAGUE 1: ΠΗΡΕ ΤΟ “ΑΙΩΝΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ” ΚΑΙ “ΚΛΕΙΔΩΣΕ” ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ Η MAGUFANA!

Σε ένα συγκλονιστικό ματς το οποίο έλαβε χώρα μπροστά από πλήθος κόσμου στο “SEF Soccer Club”, η Magufana ήταν αυτή που πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης στο “αιώνιο” Ελληνικό ντέρμπι απέναντι στους Flamingos με σκορ 6-4 στο πλαίσιο

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου