ΣΤΙΣ 23/9 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ!

Share

Το καθιερωμένο “meeting” των εκπροσώπων όλων των ομάδων των επίσημων διοργανώσεων της E.M.F. (European Mini-Football Federation) στην Ελλάδα: Elite, Athens και Youth League προγραμματίστηκε για το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 19:00 και θα φιλοξενηθεί για ακόμα μια χρονιά στις εγκαταστάσεις του “SEF Soccer Club”.

Εκεί, ως είθισται, θα ανακοινωθούν οι νέες θέσεις των συνολικά… 12 Ευρωπαϊκών εισιτηρίων που δικαιούται η χώρα μας λόγω της Μίνι-Ποδοσφαιρικής ανόδου της τόσο διεθνώς όσο και στο εσωτερικό της, το νέο “format” των διοργανώσεων αλλά και πολλές βελτιστοποιήσεις στις δομές της εκάστοτε λίγκας.

Επιπλέον, θα συζητηθεί η “παγίωση” των κανονισμών συμπεριφοράς και “Fair Play” που καθιερώθηκαν τον περασμένο Ιούνιο στο Athens Cup, η κατάργηση της τάπας στα παπούτσια των ποδοσφαιριστών, ενώ τέλος θα γίνει αναφορά και στην “εγκαθίδρυση” πενταμελούς πειθαρχικής επιτροπής για την διευθέτηση θεμάτων “ευ αγωνίζεσθαι”.

Η διοργανώτρια αρχή έχει βάλει ένα πολύ μεγάλο στοίχημα το οποίο δεν είναι άλλο από την εξάλειψη αντιαθλητικών συμπεριφορών τόσο αγωνιστικά (ποδοσφαιριστές, προπονητές κλπ) όσο και εξω-αγωνιστικά (φίλαθλοι, υποστηρικτές κλπ) και είναι αποφασισμένη να το πετύχει μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν 2023-24 με κάθε κόστος. Ούτως η άλλως, με τον πολλαπλασιασμό των μελών της κοινότητας κάτι τέτοιο κρίνεται απαραίτητο.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο, στο φινάλε των ανακοινώσεων της ημερήσιας διάταξης προβλέπεται διάλογος ανάμεσα σε αρχηγούς και διοργανώτρια αρχή, μέσω των οποίων θα υπάρξει η απόλυτη “οικοδόμηση” σχέσεων, ενώ ενδεχομένως να προκύψουν και ενδιαφέρουσες προτάσεις από την ατζέντα των εκπροσώπων των ομάδων που να συζητηθούν ή ακόμα και να υιοθετηθούν στο μέλλον!

Περισσότερα

ΝΕΑ

ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ: “ΜΟΝΟ ΤΟ FAIR PLAΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΕΔΩ – ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2024-25!”

Ο ηγήτορας του Ελληνικού Mini-Football, Σπύρος Τσιγαρίδας, παραχώρησε συνέντευξη ύστερα από την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βοσνίας αλλά και της Παγκόσμιας Συνεδρίασης των μελών της W.M.F. (World Mini-Football Federation) που έλαβε χώρα στο Σαράγιεβο στις 7 Ιουνίου, προαναγγέλλοντας

ΝΕΑ

BREAKING NEWS: ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑΠΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!

Όπως είχε προαναγγελθεί στη γενική συνέλευση του Οργανισμού, τον περασμένο Οκτώβριο, υπό το βλέμμα εκατοντάδων μελών της Ελληνικής κοινότητας του Mini-Football που είχε διεξαχθεί στο “SEF Soccer Club” του Πειραιά, τα παπούτσια με τάπες δε θα έχουν πλέον θέση

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου