ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ 22Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΜΑ 8 ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ “ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΗΚΗ”!

Share

Η τιμητική παρουσία της Ελληνικής ομάδας στο Mini-EURO 2022 της Σλοβακίας, συνέβαλε στο “άλμα” 8 συνολικά θέσεων στον Ευρωπαϊκό πίνακα κατάταξης (Ranking) της E.M.F. (European Mini-Football Federation), με την “γαλανόλευκη” να σκαρφαλώνει από την 30ή θέση στην…22η!

Τα κεκτημένα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, σε συνδυασμό με τις υπεράνω πάσης προσδοκίας πορείες των Ελληνικών ομάδων (Flamingos και Magufana) στο Champions League 2022 του Μαυροβουνίου, “ανοίγουν” τα φτερά του Ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου το οποίο μπορεί μεν να βλέπει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 στο Η.Α.Ε. να δυσκολεύει, πλην όμως, εξασφαλίζει 6 Ευρωπαϊκά εισιτήρια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (διαβάστε ΕΔΩ)!

Αναφορικά με τον νο.1 του Ranking: Εκεί συναντάμε την πρωταθλήτρια ομάδα της Ηπείρου, το Αζερμπαϊτζάν, ενώ την 8άδα συμπληρώνουν οι: Ρουμανία (2η), Βουλγαρία (3η), Καζακστάν (4η), Σλοβακία (5η), Ουγγαρία (6η), Τσεχία (7η) και Γαλλία (8η).

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η Ελλάδα, μεταξύ άλλων, ξεπέρασε χώρες όπως η Τουρκία και η Αυστρία ενώ βρίσκεται σε απόσταση βολής από την 21η χώρα της κατάταξης, τη Μολδαβία, που είναι μια από τις πλέον παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου.

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS LEAGUE PLAY OFF 8X8: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!

H κανονική διάρκεια του Athens League 8X8 ολοκληρώθηκε και σειρά παίρνουν τα Play Off: Παρακάτω, σας παρουσιάζονται τα τελικά ρόστερ όλων των ομάδων της διοργάνωσης, τα οποία προκύπτουν από το σύνολο των συμμετοχών των ποδοσφαιριστών καθ’ όλη τη διάρκεια

ΝΕΑ

ATHENS LEAGUE PLAY OFF 6X6: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!

H κανονική διάρκεια του Athens League 6Χ6 ολοκληρώθηκε και σειρά παίρνουν τα Play Off: Παρακάτω, σας παρουσιάζονται τα τελικά ρόστερ όλων των ομάδων της διοργάνωσης, τα οποία προκύπτουν από το σύνολο των συμμετοχών των ποδοσφαιριστών καθ’ όλη τη διάρκεια

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου