ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (6/2) – ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ!

Share

Η διοργανώτρια αρχή των Elite League Greece και Athens League αποφάσισε ομόφωνα στο πρωινό συμβούλιο την αναβολή όλων των αγώνων της 5ης αγωνιστικής που διεξάγονται σήμερα, Δευτέρα (6/2) καθώς επίσης και την πιθανή αναβολή των παιχνιδιών της Τρίτης (7/2) και Τετάρτης (8/2) ελέω του μαινόμενου κύματος χιονιά και κακοκαιρίας “Μπάρμπαρα” το οποίο μαίνεται στη χώρα μας από τις πρώτες πρωινές ώρες τις Κυριακής.

Οι αγώνες που επρόκειτο να αναβληθούν, εκτός απροόπτου θα πάρουν σειρά για μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του προγράμματος, ενώ σχετικά με το τι μέλει γενέσθαι για τις υπόλοιπες αγωνιστικές ημέρες της εβδομάδας, αρχής γενομένης από αύριο, η διοργανώτρια αρχή θα επικοινωνεί απευθείας με τις διοικήσεις των εκάστοτε ομάδων.

Το σκεπτικό που οδήγησε σε αυτή την απόφαση πάρθηκε αφού λήφθηκαν υπόψιν οι εξής παράμετροι:

  1. Τα μηνύματα της πολιτικής προστασίας αναφορικά με τις μετακινήσεις των διοικήσεων και των αθλητών από και προς τα γήπεδα οι οποίες λόγω παγετού τις βραδινές ώρες καθίστανται δύσκολες.
  2. Ένεκα του εν εξελίξει φαινομένου του χιονιά για πολλές ώρες της ημέρας (προβλέπεται έξαρση το βράδυ), το οποίο σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες δημιουργεί πρακτικές δυσκολίες στη διεξαγωγή των αγώνων αλλά παράλληλα ελλοχεύει και εντονότερα κίνδυνος τραυματισών.

Περισσότερα

ΝΕΑ

ELITE LEAGUE 2: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ BANDOLEROS ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ… ΕΥΡΩΠΗ!

Στον μεγάλο τελικό της Elite League 2, που διεξήχθη την Δευτέρα (15/4) στο “SEF Soccer Club” στο Φάληρο, οι Bandoleros κατάφεραν να επικρατήσουν των Villagers FC και να στεφθούν πρωταθλητές της δεύτερης κατηγορίας της Έλλαδας αλλά και να αποκτήσουν

ΝΕΑ

ELITE LEAGUE 1: ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟ… ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ FLAMINGOS!

Στο κατάμεστο, από εκατοντάδες φίλους του ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου, “SEF Soccer Club” η Flamingos “κονταροχτυπήθηκε” με την “αιώνια” αντίπαλο της Magufana, με φόντο την κατάκτηση της Elite League 1, και κατάφερε να “χαμογελάσει” τελευταία, αφού ύστερά από το ισόπαλο 3-3

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου