ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (6/2) – ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ!

Share

Η διοργανώτρια αρχή των Elite League Greece και Athens League αποφάσισε ομόφωνα στο πρωινό συμβούλιο την αναβολή όλων των αγώνων της 5ης αγωνιστικής που διεξάγονται σήμερα, Δευτέρα (6/2) καθώς επίσης και την πιθανή αναβολή των παιχνιδιών της Τρίτης (7/2) και Τετάρτης (8/2) ελέω του μαινόμενου κύματος χιονιά και κακοκαιρίας “Μπάρμπαρα” το οποίο μαίνεται στη χώρα μας από τις πρώτες πρωινές ώρες τις Κυριακής.

Οι αγώνες που επρόκειτο να αναβληθούν, εκτός απροόπτου θα πάρουν σειρά για μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του προγράμματος, ενώ σχετικά με το τι μέλει γενέσθαι για τις υπόλοιπες αγωνιστικές ημέρες της εβδομάδας, αρχής γενομένης από αύριο, η διοργανώτρια αρχή θα επικοινωνεί απευθείας με τις διοικήσεις των εκάστοτε ομάδων.

Το σκεπτικό που οδήγησε σε αυτή την απόφαση πάρθηκε αφού λήφθηκαν υπόψιν οι εξής παράμετροι:

  1. Τα μηνύματα της πολιτικής προστασίας αναφορικά με τις μετακινήσεις των διοικήσεων και των αθλητών από και προς τα γήπεδα οι οποίες λόγω παγετού τις βραδινές ώρες καθίστανται δύσκολες.
  2. Ένεκα του εν εξελίξει φαινομένου του χιονιά για πολλές ώρες της ημέρας (προβλέπεται έξαρση το βράδυ), το οποίο σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες δημιουργεί πρακτικές δυσκολίες στη διεξαγωγή των αγώνων αλλά παράλληλα ελλοχεύει και εντονότερα κίνδυνος τραυματισών.

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS LEAGUE 6Χ6: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞ’ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ!

Το Gipedaki.gr σας παρουσιάζει το πρόγραμμα της εξ’ αναβολής αγωνιστικής όλων των περιφερειών και ομίλων του Athens League 6Χ6 που διεξάγονται σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 11/12 έως και την Παρασκευή 15/12 όπου πρέπει να ολοκληρωθεί η Α’ φάση,

ΝΕΑ

ATHENS LEAGUE 8X8: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞ’ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ!

Το Gipedaki.gr σας παρουσιάζει το πρόγραμμα της εξ’ αναβολής αγωνιστικής των 3 ομίλων του Athens League 8X8 που διεξάγονται στον “Eleonas Football Club“ Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τρίτη 12/12 και Πέμπτη 14/12 , όταν δηλαδή θα έχουν ολοκληρωθεί όλοι οι προβλεπόμενοι προγραμματισμένοι αγώνες των 8 πρώτων

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου