ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (6/2) – ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ!

Share

Η διοργανώτρια αρχή των Elite League Greece και Athens League αποφάσισε ομόφωνα στο πρωινό συμβούλιο την αναβολή όλων των αγώνων της 5ης αγωνιστικής που διεξάγονται σήμερα, Δευτέρα (6/2) καθώς επίσης και την πιθανή αναβολή των παιχνιδιών της Τρίτης (7/2) και Τετάρτης (8/2) ελέω του μαινόμενου κύματος χιονιά και κακοκαιρίας “Μπάρμπαρα” το οποίο μαίνεται στη χώρα μας από τις πρώτες πρωινές ώρες τις Κυριακής.

Οι αγώνες που επρόκειτο να αναβληθούν, εκτός απροόπτου θα πάρουν σειρά για μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του προγράμματος, ενώ σχετικά με το τι μέλει γενέσθαι για τις υπόλοιπες αγωνιστικές ημέρες της εβδομάδας, αρχής γενομένης από αύριο, η διοργανώτρια αρχή θα επικοινωνεί απευθείας με τις διοικήσεις των εκάστοτε ομάδων.

Το σκεπτικό που οδήγησε σε αυτή την απόφαση πάρθηκε αφού λήφθηκαν υπόψιν οι εξής παράμετροι:

  1. Τα μηνύματα της πολιτικής προστασίας αναφορικά με τις μετακινήσεις των διοικήσεων και των αθλητών από και προς τα γήπεδα οι οποίες λόγω παγετού τις βραδινές ώρες καθίστανται δύσκολες.
  2. Ένεκα του εν εξελίξει φαινομένου του χιονιά για πολλές ώρες της ημέρας (προβλέπεται έξαρση το βράδυ), το οποίο σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες δημιουργεί πρακτικές δυσκολίες στη διεξαγωγή των αγώνων αλλά παράλληλα ελλοχεύει και εντονότερα κίνδυνος τραυματισών.

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS YOUTH CUP: ΙΣΤΟΡΙΚΟ “DOUBLE” ΓΙΑ ΤΟΥΣ LOS FUEGOS!

Η ομάδα της χρονιάς στις κατηγορίες “νέων” του Ελληνικού Mini-Football αναδεικνύεται πανάξια η Los Fuegos, που επικράτησε -και- στον τελικό του Athens Youth Cup στο “SEF Soccer Club” επί του “αγαπημένου” της ΠΑΟ Κρανάας με 4-3 και σημείωσε για

ΝΕΑ

ATHENS CUP 6X6: AYTA EINAI TA ΤΕΛΙΚΑ ΡΟΣΤΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!

Η πραγματική δράση μόλις ξεκινάει! Ιδού το τελικό ρόστερ των 16 μονομάχων των 2 κορυφαίων κατηγοριών του Athens Cup 6Χ6: Golden και Silver εν όψει της προημιτελικής φάσης και του “Final Four” του κυπέλλου (Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα). GOLDEN CUP 6Χ6 MAGUFANAΜΟΥΖΑΚΗΣΛΙΤΣΗΣΤΣΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣΠΟΥΛΙΑΝΟΣΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ Κ.ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ Α.ΚΟΝΤΙΖΑΣΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣΚΟΥΚΟΒΙΝΗΣΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣΚΥΡΤΖΙΑΛΙΔΗΣ ALTERLIFEΜΕΡΚΟΥΡΗΣΚΟΤΣΩΝΗΣΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣΠΡΟΒΙΔΗΣΚΑΠΡΑΛΟΣΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗΣΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣΑΝΔΡΕΟΥ FLAMINGOS FCΚΥΡΙΤΣΑΣΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου