EMF CHAMPIONS LEAGUE: ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ!

Share

Ο κύβος ερρίφθη! Εδώ και μερικά 24ωρά η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του Μίνι-Ποδοσφαίρου (E.M.F.) γνωστοποίησε το μέρος όπου θα διεξαχθεί το Champions League το 2023 κι αυτό είναι η πόλη Οράντεα της Ρουμανίας! Εκεί δηλαδή όπου θα ταξιδέψουν οι 2 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και θα “τιμήσουν” για ακόμα μια χρονιά τη χώρα μας με την παρουσία τους…

Η απόφαση αυτή έχει σημειολογική σημασία για τους Ευρωπαίους, μιας και αφενός η Ρουμανία θεωρείται Παγκόσμια δύναμη στο άθλημα (έχει κατακτήσει 6 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα), ενώ αφετέρου ο “δικός μας” Σπύρος Μπαλτσαβιάς, πρόεδρος της εν ενεργείας πρωταθλήτριας Ευρώπης, AEK Oradea, μαζί με τον πρόεδρο της Ρουμανικής Ομοσπονδίας Μίνι-Ποδοσφαίρου κατέθεσαν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ανάληψης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η οποία μάλιστα ψηφίστηκε παμψηφεί από όλα τα μέλη της επιτροπής!

Πιο συγκεκριμένα, η Οράντεα, είναι πόλη της βορειοδυτικής Ρουμανίας, πρωτεύουσα της επαρχίας Μπιχόρ με πληθυσμό 183.000 κατοίκους. Αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο σημαντικά οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά κέντρα ολόκληρης της χώρας, έχοντας μάλιστα διατηρήσει τα χαρακτηριστικά αυτά καθ’ όλη την ιστορία της. Η πόλη βρίσκεται ανάμεσα στους λόφους που κατά αρμονικό τρόπο τη χωρίζουν και την ενώνουν με την πεδιάδα Κρίσανα. Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Κρισούλ Ρεπέντε, που σχεδόν τη διχοτομεί, είναι η πύλη προς την Κεντρική και Δυτική Ευρώπη.

Εκτός όμως από την ιδιαίτερα γραφική τοποθεσία της, η Οράντεα παραμένει τουριστική και είναι εύκολα προσβάσιμη γεγονός που έδωσε το “πράσινο φως” στους ιθύνοντες να την επιλέξουν.

Τέλος, το εντυπωσιακό γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες, και θα αναμορφωθεί για την περίσταση αυτή, είναι ακόμα ένας πόλος έλξης για τους λάτρεις της “στρογγυλής θεάς”. Το “Antonio Alexe Arena” είναι κλειστό, θυμίζει έντονα την “Steel Arena” που φιλοξένησε το Mini-EURO του 2022 και έχει χωρητικότητα 2500 θέσεων! Το ποδοσφαιρικό γεγονός θα εκκινήσει την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις 10 του ίδιου μήνα, με τις Ελληνικές ομάδες να διεκδικούν τη θέση τους εκεί μέσω της Elite League Greece 6X6 και τους Athens League 8X8, τα οποία ολοκληρώνονται αρχές Μάϊου.

Οι εκπρόσωποι της χώρας μας: Flamingos και Magufana στο Champions League 2022 που διεξήχθη στο Μαυροβούνιο: έβαλαν πολύ ψηλά τον πήχη, αφού πρικρίθηκαν στη φάση των “8” και 16″ αντίστοιχα.

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS YOUTH CUP: ΙΣΤΟΡΙΚΟ “DOUBLE” ΓΙΑ ΤΟΥΣ LOS FUEGOS!

Η ομάδα της χρονιάς στις κατηγορίες “νέων” του Ελληνικού Mini-Football αναδεικνύεται πανάξια η Los Fuegos, που επικράτησε -και- στον τελικό του Athens Youth Cup στο “SEF Soccer Club” επί του “αγαπημένου” της ΠΑΟ Κρανάας με 4-3 και σημείωσε για

ΝΕΑ

ATHENS CUP 6X6: AYTA EINAI TA ΤΕΛΙΚΑ ΡΟΣΤΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!

Η πραγματική δράση μόλις ξεκινάει! Ιδού το τελικό ρόστερ των 16 μονομάχων των 2 κορυφαίων κατηγοριών του Athens Cup 6Χ6: Golden και Silver εν όψει της προημιτελικής φάσης και του “Final Four” του κυπέλλου (Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα). GOLDEN CUP 6Χ6 MAGUFANAΜΟΥΖΑΚΗΣΛΙΤΣΗΣΤΣΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣΠΟΥΛΙΑΝΟΣΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ Κ.ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ Α.ΚΟΝΤΙΖΑΣΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣΚΟΥΚΟΒΙΝΗΣΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣΚΥΡΤΖΙΑΛΙΔΗΣ ALTERLIFEΜΕΡΚΟΥΡΗΣΚΟΤΣΩΝΗΣΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣΠΡΟΒΙΔΗΣΚΑΠΡΑΛΟΣΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗΣΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣΑΝΔΡΕΟΥ FLAMINGOS FCΚΥΡΙΤΣΑΣΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου