EMF CHAMPIONS LEAGUE: ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ!

Share

Ο κύβος ερρίφθη! Εδώ και μερικά 24ωρά η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του Μίνι-Ποδοσφαίρου (E.M.F.) γνωστοποίησε το μέρος όπου θα διεξαχθεί το Champions League το 2023 κι αυτό είναι η πόλη Οράντεα της Ρουμανίας! Εκεί δηλαδή όπου θα ταξιδέψουν οι 2 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και θα “τιμήσουν” για ακόμα μια χρονιά τη χώρα μας με την παρουσία τους…

Η απόφαση αυτή έχει σημειολογική σημασία για τους Ευρωπαίους, μιας και αφενός η Ρουμανία θεωρείται Παγκόσμια δύναμη στο άθλημα (έχει κατακτήσει 6 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα), ενώ αφετέρου ο “δικός μας” Σπύρος Μπαλτσαβιάς, πρόεδρος της εν ενεργείας πρωταθλήτριας Ευρώπης, AEK Oradea, μαζί με τον πρόεδρο της Ρουμανικής Ομοσπονδίας Μίνι-Ποδοσφαίρου κατέθεσαν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ανάληψης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η οποία μάλιστα ψηφίστηκε παμψηφεί από όλα τα μέλη της επιτροπής!

Πιο συγκεκριμένα, η Οράντεα, είναι πόλη της βορειοδυτικής Ρουμανίας, πρωτεύουσα της επαρχίας Μπιχόρ με πληθυσμό 183.000 κατοίκους. Αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο σημαντικά οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά κέντρα ολόκληρης της χώρας, έχοντας μάλιστα διατηρήσει τα χαρακτηριστικά αυτά καθ’ όλη την ιστορία της. Η πόλη βρίσκεται ανάμεσα στους λόφους που κατά αρμονικό τρόπο τη χωρίζουν και την ενώνουν με την πεδιάδα Κρίσανα. Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Κρισούλ Ρεπέντε, που σχεδόν τη διχοτομεί, είναι η πύλη προς την Κεντρική και Δυτική Ευρώπη.

Εκτός όμως από την ιδιαίτερα γραφική τοποθεσία της, η Οράντεα παραμένει τουριστική και είναι εύκολα προσβάσιμη γεγονός που έδωσε το “πράσινο φως” στους ιθύνοντες να την επιλέξουν.

Τέλος, το εντυπωσιακό γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες, και θα αναμορφωθεί για την περίσταση αυτή, είναι ακόμα ένας πόλος έλξης για τους λάτρεις της “στρογγυλής θεάς”. Το “Antonio Alexe Arena” είναι κλειστό, θυμίζει έντονα την “Steel Arena” που φιλοξένησε το Mini-EURO του 2022 και έχει χωρητικότητα 2500 θέσεων! Το ποδοσφαιρικό γεγονός θα εκκινήσει την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις 10 του ίδιου μήνα, με τις Ελληνικές ομάδες να διεκδικούν τη θέση τους εκεί μέσω της Elite League Greece 6X6 και τους Athens League 8X8, τα οποία ολοκληρώνονται αρχές Μάϊου.

Οι εκπρόσωποι της χώρας μας: Flamingos και Magufana στο Champions League 2022 που διεξήχθη στο Μαυροβούνιο: έβαλαν πολύ ψηλά τον πήχη, αφού πρικρίθηκαν στη φάση των “8” και 16″ αντίστοιχα.

Περισσότερα

ΝΕΑ

AO KALLIPOLIS: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ… ΕΞΕΔΡΑ Η “GATE 18”

Η πεμπτουσία του αθλητισμού, του ποδοσφαίρου και εσχάτως του Μίνι-Ποδοσφαίρου είναι η ατμόσφαιρα! Η ενέργεια που κατά τη διάρκεια των αγώνων “φορτίζει” από τις εκδηλώσεις λατρείας των φιλάθλων της εκάστοτε ομάδας και η οποία δίνει άλλο παλμό στο ίδιο

ΝΕΑ

ATHENS LEAGUE 8X8: ΓΚΟΛ, ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ… ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΧΑΣΟΜΕΡΙΑ ΓΙΑ T.M.T!

Σε έναν επικό τελικό από κάθε άποψη (αγωνιστική, ήθους, σασπένς) η T.M.T. κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των μαχητικών Saints (5-3) και να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Silver κατηγορία του Athens League 8X8 και μαζί την Ευρωπαϊκή έξοδο στο

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου