ELITE LEAGUE: ΤΟ ΝTΕΡΜΠΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ… ΑΡΧΙΣΕΙ!

Share

Από ένα σοβαρό εξω-αγωνιστικό περιστατικό πριν από τη σέντρα (!) σημαδεύτηκε το απόλυτο Ελληνικό ντέρμπι, ανάμεσα στους “Ευρωπαίους”: Magufana και Flamingos το οποίο δυστυχώς δεν επέτρεψε την διεξαγωγή του, οδηγώντας στην -κατόπιν συσκέψεως- απόφαση των διοργανωτών να αναβληθεί!

Πιο συγκεκριμένα, σε “πηγαδάκι” που σχηματίστηκε πριν από την προθέρμανση (!) από έναν ποδοσφαιριστή των “Fla” κι έναν της “Magu” , στην εξέδρα του “Kifisia Soccer Club” οδήγησε τη μεμονωμένη λεκτική αντιπαράθεση των 2 σε… γενικευμένη σύρραξη!

Αρχικά, κι ενώ άπαντες είχαν την αίσθηση ότι επρόκειτο για χαλαρή κουβέντα “φιλοφρονήσεων” ανάμεσα στους 2, ο ποδοσφαιριστής των Flamingos ήρθε κεφάλι με… κεφάλι με τον παίκτη της Magufana, και στη συνέχεια τον απώθησε με κουτουλιά με αποτέλεσμα η κατάσταση να εκτραχυνθεί γρήγορα.

Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές της “Magu” αφιονισμένοι ζήτησαν το λόγο από τον ποδοσφαιριστή των Flamingos, ο οποίος υποστήριξε ότι η ενέργεια αυτή προήλθε ως… απάντηση μιας άλλης πράξης του αντίπαλου ποδοσφαιριστή προ μηνών σε άλλο περιβάλλον και γήπεδα (!) που ουδεμία σχέση έχουν με την… Elite League!

Για να εκτονωθεί η κατάσταση, συνοδεία του τιμ των Flamingos, ο ποδοσφαιριστής τους αποχώρησε από το γήπεδο, ενώ εφόσον το περιστατικό θεωρείται “έξω-αγωνιστικό” που σημαίνει ότι ουδεμία σχέση έχει με το ποδόσφαιρο και τις 4 γραμμές (εν ψυχρό), πλέον δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση.

Οι “Fla” ανέλαβαν την ευθύνη του περιστατικού, το οποίο τελικά οδήγησε στην οριστική αναβολή του αγώνα, αφού κατόπιν συσκέψεων ανάμεσα στους αρχηγούς και τα τεχνικά τιμ των 2 ομάδων, δεν υπήρξε ουσιαστική συνεννόηση για διασφάλιση της τάξης, με τους τόνους μάλιστα, ορισμένες φορές να ανεβαίνουν.

Η διοργανώτρια αρχή ζήτησε από τις 2 ομάδες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους συνολικά για αυτή την εικόνα, που σε καμία περίπτωση δε συνάδει με το “Ευρωπαϊκό προφίλ” τους (στο EMF Champions League του Μαυροβουνίου τον περασμένο Σεπτέμβριο αλληλοϋποστήριζαν η μια την άλλη και μάλιστα πραγματοποίησαν και ρεκόρ με τις πορείες τους) και να σταματήσουν τις μεταξύ τους έριδες, προς όφελος του κοινού σκοπού.

Το πιο “εμπορικό” παιχνίδι αυτή τη στιγμή στο Ελληνικό Μίνι-Ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε! Για την ακρίβεια δεν ξεκίνησε καν…

Αυτό πρέπει να προβληματίσει όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, με τη διοργανώτρια αρχή να εξετάζει πάντως το ενδεχόμενο σύσκεψης ανάμεσα στα μέλη των 2 ομάδων, ή ακόμα και αγώνες “κεκλεισμένων των θυρών” αν δεν βρεθεί ουσιαστική λύση.

Η φωτογραφία είναι αρχείου, και ουδεμία σχέση έχει με τα πραγματικά περιστατικά

Περισσότερα

ΝΕΑ

BREAKING NEWS: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ “FINAL 4” ΣΤΟ ATHENS LEAGUE 8X8!

Μεγάλες μάχες αναμένονται στην τελική ευθεία του Athens League 8X8 σε Golden και Silver κατηγορία αφού η “κληρωτίδα” είχε κέφια! Το αξιοσημείωτο γεγονός είναι πως για ακόμα μια φορά, στην Golden League, Magufana και Flamingos θα συναντηθούν μονάχα σε…

ΝΕΑ

ATHENS LEAGUE 8X8: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ “FINAL 4” ΓΙΑ EL MALIAKAS ΚΑΙ SAINTS FC!

“Έσπασαν καρδιές” τα μπαράζ των φιναλίστ ομάδων των ομίλων, αφού οι νικητές τους: El Maliakas και Saints, που εξασφάλισαν το τελευταίο “χρυσό” εισιτήριο για τις Golden και Silver κατηγορίες στο “Final 4” του Athens League, προκρίθηκαν στην ισοβαθμία! Μάλιστα,

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου