ELITE LEAGUE 1: ΕΠΟΣ ΤΗΣ RUBIN TARZAN, ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ JACKALS ΚΑΙ TURBILLON!

13/10/2026

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Elite League 1 Greece, της κορυφαίας κατηγορίας του Ελληνικού Mini-Football, το θέαμα, οι μεγάλες εκπλήξεις και οι δυνατές συγκινήσεις είχαν την τιμητική τους, επιβεβαιώνοντας πως η φετινή σεζόν προμηνύεται μία από τις πλέον αμφίρροπες και συναρπαστικές των τελευταίων ετών.

Η μεγαλειώδης επικράτηση της Rubin Tarzan επί των Flamingos με 6-5 αποτέλεσε αναμφίβολα το αποτέλεσμα που έκλεψε την παράσταση, αποδεικνύοντας ότι κανένα φαβορί δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλές. Την ίδια στιγμή, Turbillon και Jackals έκαναν το «2 στα 2» και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, οι πρωταθλητές Los Turbos επιβεβαίωσαν την ποιότητά τους απέναντι στη Giafka, ενώ Couragio Vallecano και La Nobleza πανηγύρισαν τις πρώτες τους νίκες στη φετινή διοργάνωση.

RUBIN TARZAN – FLAMINGOS 6-5: ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΝΙΚΗ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ… ΕΥΡΩΠΗΣ!

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της 2ης αγωνιστικής σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Rubin Tarzan με τους Flamingos, με τις «μαϊμούδες» να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη με 6-5, σε ένα παιχνίδι που τα είχε πραγματικά όλα!

Η αναμέτρηση είχε έντονο άρωμα Euro-Cup, καθώς αμφότερες οι ομάδες είχαν εκπροσωπήσει την Ελλάδα πριν από λίγες εβδομάδες στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της Ισπανίας. Η Rubin Tarzan με ηγέτη τον Αντώνη Κετσέ, παρουσιάστηκε υπερπλήρης και εξαιρετικά αποφασισμένη, απέναντι στους Flamingos, που παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες και δεν θύμιζαν, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, την ομάδα που έχει συνηθίσει να βλέπει το κοινό του ελληνικού Mini-Football.

Η Rubin κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, δημιούργησε τις σημαντικότερες ευκαιρίες και εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες των αντιπάλων της, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα 3-1. Μάλιστα, στην επανάληψη έφτασε να προηγείται ακόμη και με 5-1, δείχνοντας πως οδεύει προς έναν πραγματικό θρίαμβο. Ωστόσο, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε σημαντικά στο δεύτερο ημίχρονο. Οι “μαιμούδες” οπισθοχώρησαν, παραχωρώντας περισσότερους χώρους και την κατοχή της μπάλας στους Flamingos, οι οποίοι, με την είσοδο του αρχηγού της «γαλανόλευκης», Κωνσταντίνου Δρόση, ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και εξαπέλυσαν αντεπίθεση διαρκείας.

Ένα εντυπωσιακό γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το 5-2, με τους Flamingos να μειώνουν στη συνέχεια γρήγορα σε 5-4, μετατρέποντας μία φαινομενικά χαμένη υπόθεση σε πραγματικό θρίλερ. Στο κρισιμότερο σημείο της αναμέτρησης, μία φάση που συνοδεύτηκε από κόκκινη κάρτα και μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έφερε το 6-4 για τη Rubin Tarzan, δίνοντας εκ νέου σημαντικό προβάδισμα στις «μαϊμούδες».

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και κατάφεραν να μειώσουν σε 6-5, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τη Rubin Tarzan να πανηγυρίζει μία από τις σημαντικότερες νίκες της στην κορυφαία κατηγορία, στέλνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα προς κάθε διεκδικητή του τίτλου. Το φετινό πρωτάθλημα προμηνύεται πραγματικά απρόβλεπτο!

COURAGIO VALLECANO – BOCA SENIORS 4-0: ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Την πρώτη της νίκη στη φετινή Elite League 1 Greece πανηγύρισε η Couragio Vallecano, επικρατώντας με 4-0 της Boca Seniors, σε μία αναμέτρηση που αποδείχθηκε πολύ πιο ανταγωνιστική από όσο μαρτυρά το τελικό αποτέλεσμα. Η Vallecano παρουσιάστηκε με ένα από τα πληρέστερα φετινά της σχήματα, διαθέτοντας σημαντικές επιλογές και ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Από την άλλη πλευρά, η Boca Seniors δημιούργησε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά της στην τελική προσπάθεια.

Η Couragio αποδείχθηκε σαφώς πιο ουσιαστική, καταφέρνοντας να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της και να αποκτήσει προβάδισμα δύο τερμάτων πριν από την ανάπαυλα (2-0), σε ένα πρώτο ημίχρονο με καλό ρυθμό, ένταση και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στην επανάληψη, η Boca επιχείρησε να αντιδράσει και να επιστρέψει στη διεκδίκηση του αποτελέσματος, όμως η Vallecano διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμά της, έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στην αμυντική της λειτουργία και περιόρισε την αποτελεσματικότητα των αντιπάλων της.

Μάλιστα, στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης, εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που δημιουργήθηκαν και με δύο ακόμη τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη για την Couragio Vallecano, που κατέκτησε το πρώτο της τρίποντο στη διοργάνωση, απέναντι σε μία Boca Seniors που εξακολουθεί να αναζητά την πρώτη της επιτυχία, έχοντας πάντως παρουσιάσει καλύτερη αγωνιστική εικόνα από όσα αποτυπώνουν τα αποτελέσματά της.

TURBILLON – FEMINISTES 3-0: ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

Η Turbillon συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στην πρεμιέρα, επικρατώντας με 3-0 των Feministes και διατηρώντας το απόλυτο των νικών μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Μετά την εντυπωσιακή επικράτηση επί της Boca Seniors με 7-3 στην πρεμιέρα, η ομάδα του Παναγιώτη Σκλιά πρόσθεσε ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή της, επιβεβαιώνοντας το εξαιρετικό της ξεκίνημα.

Με δύο νίκες, δέκα γκολ ενεργητικό και μόλις τρία παθητικό, η Turbillon παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, δείχνοντας από πολύ νωρίς πως η φετινή της παρουσία μόνο τυχαία δεν είναι. Η ομάδα του Αντώνη Κετσέ παρουσιάζεται πιο έτοιμη και αποφασισμένη από ποτέ να διεκδικήσει υψηλούς στόχους, έχοντας ήδη στείλει το πρώτο ηχηρό μήνυμα προς τους ανταγωνιστές της.

JACKALS – PANBITSIAKOS 5-3: ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΙΔΙΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!

Οι Jackals πραγματοποίησαν το «2 στα 2», επικρατώντας με 5-3 του Panbitsiakos σε μία αναμέτρηση που θύμισε εντυπωσιακά την πρεμιέρα τους απέναντι στους Flickers. Τα «τσακάλια» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα με 4-1, δείχνοντας ότι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης.

Ωστόσο, ο Panbitsiakos δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια. Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να μειώσει σε 4-3, μετατρέποντας το φινάλε σε πραγματικό ντέρμπι. Όπως ακριβώς συνέβη και στην πρώτη αγωνιστική απέναντι στους Flickers, έτσι και αυτή τη φορά ο Βασίλης Τσέργας ήταν εκείνος που έδωσε την οριστική λύση. Τρία λεπτά πριν από το τελευταίο σφύριγμα, πέτυχε το πέμπτο γκολ της ομάδας του, επαναφέροντας τη διαφορά στα δύο τέρματα και «κλειδώνοντας» τη νίκη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και MVP για τους Jackals ήταν ο Άρης Τζαφέρι, ο οποίος πραγματοποίησε μία ολοκληρωμένη εμφάνιση, σημειώνοντας δύο γκολ, μοιράζοντας μία ασίστ και πραγματοποιώντας καθοριστικές αμυντικές επεμβάσεις. Οι Jackals συνεχίζουν με το απόλυτο των βαθμών και συγκατοικούν με την Turbillon στην κορυφή, επιβεβαιώνοντας ότι το εξαιρετικό τους ξεκίνημα μόνο τυχαίο δεν είναι.

LOS TURBOS – GIAFKA 7-3: ΠΑΤΗΣΑΝ ΓΚΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

Μία ακόμη σπουδαία αναμέτρηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής, με τους Los Turbos να επικρατούν με 7-3 της Giafka, σε ένα παιχνίδι που ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στο πρώτο του μισό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, έχοντας στις αποσκευές τους και τις σημαντικές ευρωπαϊκές εμπειρίες από την πρόσφατη συμμετοχή τους στο Champions League της Ισπανίας, συνάντησαν ισχυρή αντίσταση από την πληρέστατη Giafka.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Los Turbos να προηγούνται οριακά με 2-1, με τη Giafka να παραμένει απολύτως ανταγωνιστική και να διεκδικεί με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Στην επανάληψη, ωστόσο, οι πρωταθλητές ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, πάτησαν «γκάζι» και κατάφεραν να ανοίξουν τη διαφορά, φτάνοντας τελικά στην ευρεία επικράτηση με 7-3.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Los Turbos ήταν ο αρχηγός τους και πρώτος σκόρερ της περσινής διοργάνωσης, Μάριος Δανιήλ, ο οποίος ηγήθηκε της προσπάθειας των πρωταθλητών. Μία νίκη που επιβεβαιώνει πως οι Los Turbos παραμένουν μία από τις ισχυρότερες ομάδες της κατηγορίας, με ξεκάθαρο στόχο την υπεράσπιση των κεκτημένων τους.

LA NOBLEZA – FLICKERZ 9-2: “ΚΡΥΑ” ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ!

Η La Nobleza πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή Elite League 1 Greece, συντρίβοντας με 9-2 τους Flickerz και παίρνοντας παράλληλα μία άτυπη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό της στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στην περσινή προημιτελική φάση, με τους Flickerz να παίρνουν τότε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Αυτή τη φορά, όμως, η ιστορία ήταν εντελώς διαφορετική.

Οι Flickerz, που φαίνεται ότι εξακολουθούν να κουβαλούν τα σημάδια της πρόσφατης ευρωπαϊκής τους περιπέτειας στο Euro-Cup, παρατάχθηzαν για ακόμη μία φορά με σημαντικές ελλείψεις, απέναντι σε μία La Nobleza που διέθετε πληρέστατο ρόστερ και σημαντικές λύσεις από τον πάγκο. Παρά τις δυσκολίες, οι “κόκκινοι” κατάφεραν να προηγηθούν, όταν ο Δημητρόπουλος εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση κόρνερ του Ζαρόκωστα και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η απάντηση της La Nobleza ήρθε στο 15ο λεπτό, όταν ο Λειβαδάρος, που είχε περάσει ως αλλαγή από τον Γιάννη Μαυρόπουλο, δικαίωσε άμεσα την επιλογή του, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Λίγο πριν από την ανάπαυλα, οι Flickerz είδαν τον Ζαρόκωστα να αποχωρεί τραυματίας, σε μία εξέλιξη που θύμισε τις ατυχίες της πρεμιέρας. Με μόλις πέντε διαθέσιμους ποδοσφαιριστές πλέον, η ομάδα βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Η La Nobleza αξιοποίησε τις συνθήκες και πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ανέτρεψε το σκορ, με τον Τίμο Πούλο να σημειώνει το 2-1.

Η επανάληψη εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Η ομάδα του Δημητρόπουλου εκμεταλλεύτηκε το βάθος του ρόστερ της, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και έφτασε στο εντυπωσιακό 9-2, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της φετινής διοργάνωσης μέχρι στιγμής. Απόλυτος πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Λειβαδάρος, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και αποτέλεσε τη «χρυσή αλλαγή» της αναμέτρησης, ενώ εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Δημήτρη Πούλου, που πρόσθεσε δύο τέρματα.

Η La Nobleza πήρε το αίμα της πίσω για τον περσινό αποκλεισμό, πανηγυρίζοντας παράλληλα το πρώτο της τρίποντο στη φετινή Elite League 1 Greece, με μία εμφάνιση που αποδεικνύει ότι διαθέτει όλα τα εφόδια για να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συνέχεια.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑναμέτρησηΣκορ
Rubin Tarzan – Flamingos6-5
Couragio Vallecano – Boca Seniors4-0
Turbillon – Feministes3-0
Jackals – Panbitsiakos5-3
Los Turbos – Giafka7-3
La Nobleza – Flickerz9-2

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – 3η

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 | GIPEDAKI.GR ARENA

ΏραΑναμέτρηση
20:30Feministes – Boca Seniors
21:00Panbitsiakos – La Nobleza
21:30Jackals – Giafka
22:00Flamingos – Couragio Vallecano
22:30Los Turbos – Turbillon
23:00Rubin Tarzan – Flickerz

Η 3η αγωνιστική προμηνύεται εξίσου συναρπαστική, με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους πρωταθλητές Los Turbos και την πρωτοπόρο Turbillon του Αντώνη Κετσέ να συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δοκιμασία των αήττητων Jackals απέναντι στη Giafka, ενώ οι Flamingos καλούνται να αντιδράσουν μετά την ήττα τους από τη Rubin Tarzan, αντιμετωπίζοντας την ανεβασμένη Couragio Vallecano.

Όλοι οι αγώνες της Elite League 1 Greece μεταδίδονται ζωντανά από το επίσημο κανάλι του gipedaki.gr στο YouTube.

Η συνέχεια προμηνύεται εκρηκτική! Οι πρώτες δύο αγωνιστικές έχουν ήδη αποδείξει ότι το φετινό πρωτάθλημα διαθέτει όλα τα συστατικά μίας συναρπαστικής διοργάνωσης, με παραδοσιακές δυνάμεις, φιλόδοξους διεκδικητές και ομάδες ικανές να ανατρέψουν κάθε προγνωστικό.

Η μάχη για την κορυφή μόλις άρχισε!