Η “νεοφώτιστη” Liverless καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ στον Β’ Όμιλο της Bronze League του Νότου, “καλπάζοντας” στην κορυφή με απόλυτο νικών (10/10) και φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί της κατηγορίας, όχι μόνο για την άνοδο της στη Silver League αλλά παράλληλα και για τον τίτλο του πρωταθλητή!
Η ομάδα του Γιώργου Παπαμιχαήλ ωστόσο, μεταξύ άλλων διακρίνεται και για μια ανεπανάληπτη επίδοση στα χρονικά επίσημης διοργάνωσης, αφού γίνεται η πρώτη ομάδα στην ιστορία όλων των κατηγοριών, που ύστερα από τους 10 πρώτους αγώνες πρωταθλήματος δέχεται μονοψήφιο αριθμό τερμάτων, και πιο συγκεκριμένα 8 (!), γεγονός που σημαίνει πως Μ.Ο. ο συντελεστής της στα παθητικά γκολ είναι μικρότερος του 1 ανά αγώνα! Με λίγα λόγια η εστία του Αλεξάκη παραβιάζεται μόλις 0.8 φορές ανά αγώνα, που για Mini-Football φαντάζει -και είναι- ασύλληπτο!
Τι άλλο κατόρθωσε όμως η Liverless; Να μη δεχθεί γκολ στους 6 από τους 10 αγώνες της, γεγονός εξίσου πρωτόγνωρο για τη διοργάνωση! Κοινώς, ύστερα από έναν επαρκή και διψήφιο αριθμό παιχνιδιών, στο 60% των περιπτώσεων κράτησε ανέπαφη την εστία της, με αγαπημένο σκορ μάλιστα το 1-0 που έχει επαληθευτεί τόσο στο ντέρμπι απέναντι στην 2η της βαθμολογίας: Golden Galaxy, όσο και κόντρα στην Κυπριακή ομάδα, Sieftales FC. Οι άλλοι 4 αγώνες που δε δέχθηκε γκολ, είναι απέναντι στο Alsos FC, την Olympic Armenia, τους Sportanos και Inter Fire.
ΑΗΤΤΗΤΟΙ TOURISTES ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΚΥΜΗΣ
Και μπορεί η Liverless να φαντάζει άτρωτη και να “ζαλίζει” με τις επιδόσεις της, ωστόσο και στον Α’ Όμιλο της Bronze League του Νότου υπάρχουν ομάδες, που αγνοούν τη λέξη ήττα, δίχως όμως να αριθμούν το απόλυτο νικών. Πρόκειται για τους Touristes του Ερμή Ιωαννίδη με ρεκόρ 9-1-0 και τον Μαχητή του Γιώργου Γιαννιού από την Εύβοια (8-2-0).
Αμφότερες οι 2 ομάδες έχουν καταγράψει μόνο νίκες, με εξαίρεση το μεταξύ τους παιχνίδι (5-5), καθώς επίσης και το 8-8 του Μαχητή απέναντι στους έμπειρους Tifosi που βρίσκονται στην 3η θέση από πίσω τους, και διαθέτουν ως περγαμηνή την καλύτερη επίθεση σε ολόκληρη την κατηγορία, έχοντας σημειώσει 87 γκολ συνολικά!
Τέλος τόσο οι Old Fellows Β’ όσο και ο Alcoholic Star, που προελαύνουν ως πρώτοι στους Βόρειους Ομίλους της κατηγορίας έχουν δεχθεί από 1 ήττα, με τους πρώτους πάντως να καμαρώνουν για τον πρώτο σκορερ και MVP της διοργάνωσης: Νίκο Τζάμαλη των 19 γκολ και 11 πόντων.