BREAKING NEWS: ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ – ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ FLAMINGOS!

Share

Η Δύναμη Κορυδαλλού, παρά το γεγονός πως είχε τις συντριπτικές πιθανότητες με το μέρος της για να κερδίσει την ένσταση που κατέθεσε την προσεχή Τρίτη (10/5) αμέσως μετά τον τελικό της Νότιας Περιφέρειας (Ρέντη) του Athens League 8Χ8 για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή των Flamingos, εν τέλει την απέσυρε στην… εκπνοή της προβλεπόμενης προθεσμίας (72 ώρες) αποδεικνύοντας πλήρως τα γραφόμενα της.

H ομάδα του Κορυδαλλού, κάνοντας πράξη τα όσο είχε αναρτήσει σε μακροσκελή ανακοίνωση της που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της την Πέμπτη (12/5), απέδειξε πως δεν αποτελεί για την ίδια αυτοσκοπός η νίκη αλλά αντ’ αυτού αποζητούσε την ηθική δικαίωση, για τα γεγονότα των περασμένων ημερών την οποία και… κέρδισε!

“Προφανώς αν δεν το καταλάβατε ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ στα ΧΑΡΤΙΑ. ΖΗΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΣΗ και ΜΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΣΩΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τα γεγονότα της ΤΡΙΤΗΣ…” ήταν τα γραφόμενα στο τέλος της μακροσκελούς αυτής ανακοίνωσης.

Προφανώς, μερίδιο ευθύνης φέρει και η διοργανώτρια αρχή του Athens League, που δεν αντιλήφθηκε την παρουσία δηλωμένου… τραυματία στο γήπεδο για 15′, και για το λόγο αυτό απολογήθηκε στους διοικούντες της Δύναμης, σε ένα ομολογουμένως πολύ “αμήχανο” συμβάν, το οποίο δεν πρέπει επ’ ουδενί να επαναληφθεί.

Βέβαια, επρόκειτο για ένα συμβάν παντελώς πρωτόγνωρο και απρόβλεπτο, στο οποίο έχουν υπαιτιότητα και οι Flamingos οι οποίοι “χρησιμοποίησαν” τον κανονισμό του άρθρου 2, παρ. 7α για να εντάξουν λόγω σοβαρού τραυματισμού των 2 βασικών τερματοφυλάκων τους που πληρούσαν τις συμμετοχές (Παπαγεωργίου, Λαμπρόπουλος), αντικαταστάτη-τερματοφύλακα στην αναμέτρηση, στον οποίο επιτράπηκε κανονικά η συμμετοχή καθ’ εξαίρεση. Αυτός ο τερματοφύλακας ήταν ο Πρίφτης, ο οποίος όμως είχε την… ατυχία να τραυματιστεί στο 11′.

Εν συνεχεία λοιπόν, το “αποδεικτικό έγγραφο ειδικού” το οποίο αναγνώρισε η διοργανώτρια αρχή πριν από την έναρξη της αναμέτρησης για τους τερματοφύλακες τον Flamingos καταρρίφθηκε με τον Παπαγεωργίου να ειδοποιείται από την ομάδα και να σπεύδει στο γήπεδο, συμμετέχοντας κανονικά στα τελευταία 15′ του παιχνιδιού, ακυρώνοντας παράλληλα την ύπαρξη της ειδικής βεβαίωσης ιατρού χάρη στην οποία επιτράπηκε η συμμετοχή του Πρίφτη. Εφόσον λοιπόν, αποδείχθηκε εξ οφθαλμού ότι δολίως προσκομίσθηκε χαρτί γιατρού από τους Flamingos στη διοργανώτρια αρχή, και ο απώτερος σκοπός του ήταν η αποκόμιση πλεονεκτήματος στην αναμέτρηση, με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται παράνομος (Πρίφτης) αλλά και το γεγονός ότι αφαιρέθηκε ένας από τους 14 ποδοσφαιριστές του φύλλου αγώνος για να εισέλθει παράτυπα ο… Παπαγεωργίου θα αποφέρουν αυτεπάγγελτες κυρώσεις στους “ρόζ” εν όψει του μεγάλου τελικού της Αττικής, απέναντι στη Magufana, την προσεχή Τρίτη (17/5) στον “Eleonas Football Club” με βάση το άρθρο 3, παρ. Ζ2.

Πιο συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας που χρησιμοποιήθηκε παράτυπα κατά την παραπάνω αναμέτρηση: Παπαγεωργίου τιμωρείτε με τρείς αγωνιστικές, ενώ ακόμα και ειδική βεβαίωση ιατρού να προσκομιστεί πριν από τον τελικό της Αττικής η ομάδα των Flamingos, η διοργανώτρια αρχή δεν θα αποδεχθεί τη χρησιμοποίηση αντικαταστάτη τερματοφύλακα (εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού), διότι λόγω των γεγονότων του πρόσφατου τελικού της Νότιας Περιφέρειας, αυτομάτως θεωρείται μεθοδευμένη πρακτική.

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS YOUTH CUP: ΙΣΤΟΡΙΚΟ “DOUBLE” ΓΙΑ ΤΟΥΣ LOS FUEGOS!

Η ομάδα της χρονιάς στις κατηγορίες “νέων” του Ελληνικού Mini-Football αναδεικνύεται πανάξια η Los Fuegos, που επικράτησε -και- στον τελικό του Athens Youth Cup στο “SEF Soccer Club” επί του “αγαπημένου” της ΠΑΟ Κρανάας με 4-3 και σημείωσε για

ΝΕΑ

ATHENS CUP 6X6: AYTA EINAI TA ΤΕΛΙΚΑ ΡΟΣΤΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!

Η πραγματική δράση μόλις ξεκινάει! Ιδού το τελικό ρόστερ των 16 μονομάχων των 2 κορυφαίων κατηγοριών του Athens Cup 6Χ6: Golden και Silver εν όψει της προημιτελικής φάσης και του “Final Four” του κυπέλλου (Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα). GOLDEN CUP 6Χ6 MAGUFANAΜΟΥΖΑΚΗΣΛΙΤΣΗΣΤΣΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣΠΟΥΛΙΑΝΟΣΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ Κ.ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ Α.ΚΟΝΤΙΖΑΣΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣΚΟΥΚΟΒΙΝΗΣΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣΚΥΡΤΖΙΑΛΙΔΗΣ ALTERLIFEΜΕΡΚΟΥΡΗΣΚΟΤΣΩΝΗΣΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣΠΡΟΒΙΔΗΣΚΑΠΡΑΛΟΣΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗΣΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣΑΝΔΡΕΟΥ FLAMINGOS FCΚΥΡΙΤΣΑΣΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου