ATHENS LEAGUE 6X6: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (24/11)!

Share

Απολογητική θέση για τα παρεπόμενα της αναμέτρησης της απέναντι στους Πράκτορες, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Athens League 6Χ6 για την Ανατολική Περιφέρεια (Γουδή) πήρε η Α.Ε.Λ. Λεμεσού με επίσημη ανακοίνωση της, καταδικάζοντας την είσοδο ανθρώπων της στον αγωνιστικό χώρο δευτερόλεπτα πριν ακουστεί το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, γεγονός που οδήγησε στην πρόωρη ολοκλήρωση του αγώνα:

“Στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας (σ.σ. Πέμπτη 24/11) για την διοργάνωση του Athens League έλαβαν χώρα κάποια δυσάρεστα γεγονότα. Ενώ βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ μετά από μια επική ανατροπή και αφού ο αγώνας ήθελε 2 λεπτά για να ολοκληρωθεί μετά από ένα απλό διαπληκτισμό μεταξύ των παιχτών, η σύρραξη γενικεύτηκε και στο γήπεδο εισέβαλε μερίδα οπαδών μας. Οι αντίπαλοι μετά από αυτό αποφάσισαν να αποχωρήσουν.

Ως ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Αθηνών με την σειρά μας καταδικάζουμε ό,τι έγινε και ως συνέχεια αυτού καταθέσαμε αίτημα στην διοργανώτρια αρχή όπως ο αγώνας διεξαχθεί ξανά απ’ την αρχή με δικά μας έξοδα, παρόλο που το φύλλο αγώνα έχει κατοχυρωθεί υπέρ μας. Η Α.Ε.Λ μας δίδαξε ότι οι αγώνες πρέπει να παίζονται και να κερδίζονται στο γήπεδο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.”

Με τα τιμάς,
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Αθηνών 1996

Με αυτό τον τρόπο (δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση από τη σελίδα της) η Κυπριακή ομάδα, σε συνέχεια της απολογητικής επιστολής που έστειλε στην διοργανώτρια αρχή, θέλησε να εκφράσει τη μεταμέλεια της για το ατυχές γεγονός στο οποίο κατά το τελευταίο 2λεπτό της αναμέτρησης ενεπλάκησαν εκτός από ποδοσφαιριστές εντός αγωνιστικού χώρου, τόσο διοικητικό στέλεχος όσο και οπαδός της που βρισκόντουσαν στον περιβάλλοντα χώρο και εισήλθαν λόγο της έντασης.

Το γεγονός πως αφενός επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι (από αμφότερες τις 2 ομάδες) αλλά και αφετέρου η αντιπρόταση που έκανε η ΑΕΛ (για επανάληψη του αγώνα με τα έξοδα να τα αναλαμβάνει εκείνη), ως έμπρακτη στάση μεταμέλειας από την Παρασκευή (26/11) οδήγησε τη διοργανώτρια αρχή του Athens League σε “επίσημη σύσταση”, η οποία ναι μεν, δε μεταφράζεται σε απευθείας τιμωρία (από μηδενισμό αγώνα έως αποβολή) πλην όμως σημαίνει…έξοδος, σε περίπτωση υποτροπής μέσα στην τρέχουσα σεζόν, κάτι που άλλωστε έχει συμβεί κάποιες φορές στο παρελθόν (ιδίως από το 2017 έως το 2019).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο αγώνας ήταν καταπληκτικός και τίποτα δε προδίκαζε την κατάληξη του αφού το πάθος αμφότερων ήταν “καθαρά” αγωνιστικό. Σε αυτό συνέβαλε το γεγονός πως ανέκαθεν οι 2 ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Οι Πράκτορες έκαναν το 1-0 με τον Καλλίτση, για να ισοφαρίσει και να ανατρέψει τελικά την κατάσταση ο πρώτος σκόρερ και MVP της ΑΕΛ: Πρόδρομος Μιχαήλ με 2 δικά του γκολ! Στο 49′ κι ενώ τίποτα δεν προμήνυε τα όσα ακολούθησαν, 1 ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ κι ένας των Πρακτόρων λογομάχησαν για αγωνιστική αιτία, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο σύσσωμα τα αγωνιστικά τιμ των ομάδων αλλά και κάποιοι άνθρωποι της ΑΕΛ που παρακολουθούσαν το παιχνίδι απ’ έξω. Σε αυτό το σημείο κι ενώ το συμβάν έληξε σχεδόν ακαριαία, στέκονται τόσο η επιστολή της ΑΕΛ στη διοργανώτρια αρχή, όσο και η ανακοίνωση της, καταδικάζοντας αυτή την ενέργεια, η οποία την εν λόγω χρονική στιγμή… άναψε τα αίματα.

.

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS LEAGUE 6Χ6: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞ’ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ!

Το Gipedaki.gr σας παρουσιάζει το πρόγραμμα της εξ’ αναβολής αγωνιστικής όλων των περιφερειών και ομίλων του Athens League 6Χ6 που διεξάγονται σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 11/12 έως και την Παρασκευή 15/12 όπου πρέπει να ολοκληρωθεί η Α’ φάση,

ΝΕΑ

ATHENS LEAGUE 8X8: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞ’ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ!

Το Gipedaki.gr σας παρουσιάζει το πρόγραμμα της εξ’ αναβολής αγωνιστικής των 3 ομίλων του Athens League 8X8 που διεξάγονται στον “Eleonas Football Club“ Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τρίτη 12/12 και Πέμπτη 14/12 , όταν δηλαδή θα έχουν ολοκληρωθεί όλοι οι προβλεπόμενοι προγραμματισμένοι αγώνες των 8 πρώτων

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου