ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Share

To Gipedaki.gr παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις σοκαριστικές εξελίξεις αναφορικά με τον πρώην προπονητή της Ελληνικής ομάδας Μίνι-Ποδοσφαίρου, ο οποίος ήταν μέλος της αποστολής του Mini-EURO της Σλοβακίας που διεξήχθη τον περασμένο Ιούνιο.

Ως προς τη συνεργασία μαζί του, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτή διήρκεσε συνολικά τρεις μήνες (Μάρτιος – Ιούνιος), και περιορίστηκε στην προετοιμασία και καθοδήγηση της ομάδας (διευκρινίζουμε ότι αποτελείτο μόνο από ενήλικες ποδοσφαιριστές) στο συγκεκριμένο τουρνουά. Ουδεμία συνεργασία υπήρξε ανάμεσα στο gipedaki.gr και τον συγκεκριμένο προπονητή πριν ή μετά από την αναφερόμενη περίοδο.

Δυστυχώς, έξω από τις τέσσερις γραμμές των γηπέδων δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι μπορεί να σκέφτεται και να πράττει ο κάθε άνθρωπος, ούτε φέρουμε ευθύνη. Οι αποδιδόμενες σε εκείνον πράξεις, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα παρακολουθούμε εμβρόντητοι να μεταδίδονται από τα ΜΜΕ, μας προκαλούν αποτροπιασμό. Φυσικά, η Δικαιοσύνη είναι εκείνη που θα αποφανθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το Gipedaki.gr, η μεγαλύτερη κοινότητα του Ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου, προβάλλει έμπρακτα εδώ και χρόνια το «ευ αγωνίζεσθαι» με κάθε τρόπο, μέσω του αθλητικού ιδεώδους της και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να ταυτιστεί στο ελάχιστο με «αρρωστημένες» σκέψεις και πράξεις που ουδεμία σχέση με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό έχουν.

Ευχόμαστε να λάμψει η αλήθεια στην εν λόγω υπόθεση.

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS LEAGUE 6X6: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (24/11)!

Απολογητική θέση για τα παρεπόμενα της αναμέτρησης της απέναντι στους Πράκτορες, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Athens League 6Χ6 για την Ανατολική Περιφέρεια (Γουδή) πήρε η Α.Ε.Λ. Λεμεσού με επίσημη ανακοίνωση της, καταδικάζοντας την είσοδο ανθρώπων της στον

ΝΕΑ

ATHENS LEAGUE 6X6: ΑΚΟΜΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η BAZOOKA – 24 ΓΚΟΛ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ… ΚΟΝΤΕΡ!

Κανένα έλεος δεν έδειξε η Bazooka στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Νότιας Περιφέρειας (Πειραιάς) του Athens League 6Χ6, απέναντι στην ZBK Bilbao την οποία “φιλοδώρησε” με 24 γκολ στο “SEF Soccer Club”, καταγράφοντας έτσι το

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου