ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Share

To Gipedaki.gr παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις σοκαριστικές εξελίξεις αναφορικά με τον πρώην προπονητή της Ελληνικής ομάδας Μίνι-Ποδοσφαίρου, ο οποίος ήταν μέλος της αποστολής του Mini-EURO της Σλοβακίας που διεξήχθη τον περασμένο Ιούνιο.

Ως προς τη συνεργασία μαζί του, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτή διήρκεσε συνολικά τρεις μήνες (Μάρτιος – Ιούνιος), και περιορίστηκε στην προετοιμασία και καθοδήγηση της ομάδας (διευκρινίζουμε ότι αποτελείτο μόνο από ενήλικες ποδοσφαιριστές) στο συγκεκριμένο τουρνουά. Ουδεμία συνεργασία υπήρξε ανάμεσα στο gipedaki.gr και τον συγκεκριμένο προπονητή πριν ή μετά από την αναφερόμενη περίοδο.

Δυστυχώς, έξω από τις τέσσερις γραμμές των γηπέδων δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι μπορεί να σκέφτεται και να πράττει ο κάθε άνθρωπος, ούτε φέρουμε ευθύνη. Οι αποδιδόμενες σε εκείνον πράξεις, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα παρακολουθούμε εμβρόντητοι να μεταδίδονται από τα ΜΜΕ, μας προκαλούν αποτροπιασμό. Φυσικά, η Δικαιοσύνη είναι εκείνη που θα αποφανθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το Gipedaki.gr, η μεγαλύτερη κοινότητα του Ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου, προβάλλει έμπρακτα εδώ και χρόνια το «ευ αγωνίζεσθαι» με κάθε τρόπο, μέσω του αθλητικού ιδεώδους της και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να ταυτιστεί στο ελάχιστο με «αρρωστημένες» σκέψεις και πράξεις που ουδεμία σχέση με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό έχουν.

Ευχόμαστε να λάμψει η αλήθεια στην εν λόγω υπόθεση.

Περισσότερα

ΕΛΛΑΔΑ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ: ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ “ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗΣ” ΕΝ ΟΨΕΙ ΒΟΣΝΙΑΣ!

Ούτε 20, ούτε 30, αλλά… 54 ποδοσφαιριστές συνολικά (!) κάλεσε ο προπονητής της Ελληνικής Ομάδας Μίνι-Ποδοσφαίρου, Νίκος Στάμος τον Μάρτιο για προπονήσεις με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Σαράγιεβο της Βοσνίας

ΝΕΑ

ELITE LEAGUE 1: ΠΗΡΕ ΤΟ “ΑΙΩΝΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ” ΚΑΙ “ΚΛΕΙΔΩΣΕ” ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ Η MAGUFANA!

Σε ένα συγκλονιστικό ματς το οποίο έλαβε χώρα μπροστά από πλήθος κόσμου στο “SEF Soccer Club”, η Magufana ήταν αυτή που πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης στο “αιώνιο” Ελληνικό ντέρμπι απέναντι στους Flamingos με σκορ 6-4 στο πλαίσιο

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου