ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Share

To Gipedaki.gr παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις σοκαριστικές εξελίξεις αναφορικά με τον πρώην προπονητή της Ελληνικής ομάδας Μίνι-Ποδοσφαίρου, ο οποίος ήταν μέλος της αποστολής του Mini-EURO της Σλοβακίας που διεξήχθη τον περασμένο Ιούνιο.

Ως προς τη συνεργασία μαζί του, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτή διήρκεσε συνολικά τρεις μήνες (Μάρτιος – Ιούνιος), και περιορίστηκε στην προετοιμασία και καθοδήγηση της ομάδας (διευκρινίζουμε ότι αποτελείτο μόνο από ενήλικες ποδοσφαιριστές) στο συγκεκριμένο τουρνουά. Ουδεμία συνεργασία υπήρξε ανάμεσα στο gipedaki.gr και τον συγκεκριμένο προπονητή πριν ή μετά από την αναφερόμενη περίοδο.

Δυστυχώς, έξω από τις τέσσερις γραμμές των γηπέδων δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι μπορεί να σκέφτεται και να πράττει ο κάθε άνθρωπος, ούτε φέρουμε ευθύνη. Οι αποδιδόμενες σε εκείνον πράξεις, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα παρακολουθούμε εμβρόντητοι να μεταδίδονται από τα ΜΜΕ, μας προκαλούν αποτροπιασμό. Φυσικά, η Δικαιοσύνη είναι εκείνη που θα αποφανθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το Gipedaki.gr, η μεγαλύτερη κοινότητα του Ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου, προβάλλει έμπρακτα εδώ και χρόνια το «ευ αγωνίζεσθαι» με κάθε τρόπο, μέσω του αθλητικού ιδεώδους της και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να ταυτιστεί στο ελάχιστο με «αρρωστημένες» σκέψεις και πράξεις που ουδεμία σχέση με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό έχουν.

Ευχόμαστε να λάμψει η αλήθεια στην εν λόγω υπόθεση.

Περισσότερα

ΝΕΑ

ΣΤΙΣ 9/10 Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ – ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ 30/9 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!

Την παράταση της διεξαγωγής όλων των επίσημων κατηγοριών της χώρας (υπό την αιγίδα της European Mini-Football Federation) αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή, με την εκκίνηση να προγραμματίζεται τη Δευτέρα 9/10, ενώ μετέφερε τη γενική συνέλευση των προεδρείων και αρχηγών όλων

ΝΕΑ

CHAMPIONS LEAGUE: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η SABORNOG HRAMA ΠΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟΥΣ “8” ΤΗΝ MAGUFANA!

Η Sabornog Hrama που απέκλεισε στον προημιτελικό την πρωταθλήτρια Ελλάδας, Magufana, έγινε η πρώτη ομάδα από το Μαυροβούνιο που κατακτά το Champions League, επικρατώντας της Ρουμανικής: Ajax Galati με 4-1! Μάλιστα, το αξιοσημείωτο για τους Μαυροβούνιους, είναι ότι έγιναν

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου