MINI-EURO 2024: AYTO EINAI TO ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ “SKEDERIJIA HALL” ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ENTIN ΝΤΖΕΚΟ! (PHOTO)

Share

Το επιβλητικό “Skederija Hall” στο οποίο θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκο Πρωτάθλημα Mini-Football “πάτησε” ο επίτιμος καλεσμένος τη European Mini-Football Federation (E.M.F.), Έντιν Ντζέκο ο οποίος λίγο πριν περιηγηθεί στο εσωτερικό του αναμορφωμένου γηπέδου εξέφρασε με βεβαιότητα την πεποίθηση πως η συγκεκριμένη διοργάνωση θα αφήσει ιστορία!

Η Ελληνική ομάδα που θα δώσει για ακόμα μια χρονιά βροντερό παρών σε μεγάλο Ευρωπαϊκο ραντεβού, θα πατήσει για πρώτη φορά το χορτάρι του “Skederijia Hall η αλλιώς “Mirza Delibasic Hall” (από το 2001 “βαφτίστηκε” στο όνομα του πρώην σπουδαίου Γιουγκοσλάβου καλαθοσφαιριστή) το Σάββατο 1 Ιουνίου για να αντιμετωπίσει το Καζακστάν (13:15), σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports όπως και ολόκληρη η διοργάνωση. (Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του Mini-EURO 2024).

Πρόκειται για κλειστό γήπεδο που ανακαινίστηκε για τελευταία φορά το 2018 και η σημερινή χωρητικότητα του ξεπερνάει της 5.500 θέσεις (5.616 θέσεις), ενώ στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί για σπουδαία αθλητικά γεγονότα, όπως η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ (1970), το FIBA Champions Cup (1970) και το διηπειρωτικό κύπελλο μπάσκετ του 1980 το οποίο κατέκτησε η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το γήπεδο χρησιμοποιείται κυρίως για αγώνες: μπάσκετ, χάντμπολ και χόκεϊ επί πάγου, με τη γηπεδούχο ομάδα να ονομάζεται Bosna Royal (εκεί μεγαλούργησε ο Σερβο-Κροάτης Mirza Delibasic). Είναι η πρώτη φορά που θα φιλοξενήσει την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση Mini-Football της Ευρώπης.

Tέλος, εδώ και λίγες ημέρες παρουσιάστηκε και η επίσημη μπάλα της διοργάνωσης, της αθλητικής εταιρίας “Erima” η οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την E.M.F. για τα επόμενα 4 χρόνια.

Περισσότερα

ΝΕΑ

CHAMPIONS LEAGUE: ΑΣΤΟΧΙΑ, ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ MAGUFANA!

Τι κι αν προηγήθηκε με τον Μπαλωμένο στο 13′, τι κι αν στο 37‘ της παρουσιάστηκε μια… ανεπανάληπτη ευκαιρία να ξαναπάρει προβάδισμα, η “Magu” γνώρισε την “ψυχρολουσία“ (1-2) κι εν τέλει τον αποκλεισμό, στην 3η και τελευταία αγωνιστική του

Uncategorized

CHAMPIONS LEAGUE: ΗΡΩΪΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ “MAGU” – ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ!

Παρά την ηρωική της προσπάθεια να κοιτάξει στα μάτια και να πολεμήσει με τα “όπλα” της, τη Ρουμανική υπερδύναμη, Belfoot Iasi, η Magufana γνώρισε την ήττα στο φινάλε (2-1) στην 1η αγωνιστική του Champions League που διεξάγεται στην Βαρσοβία,

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου