MINI-EURO 2024: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

Share

Ύστερα από σχεδόν ένα μήνα κλήσεων και προπονήσεων με το “εθνόσημο” ο προπονητής της Ελληνικής Ομάδας, Νίκος Στάμος, κατέληξε στους 23 εκλεκτούς ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την φετινή προεπιλογή τηςγαλανόλευκης εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Mini-EURO 2024) της Βοσνίας, που θα διεξαχθεί στο Σαράγιεβο τον Ιούνιο (1-9).

Οι προπονήσεις του “κύριου κορμού” των Ελλήνων ποδοσφαιριστών θα διεξαχθούν: 25, 26, 27, 28 Απριλίου και από εκεί θα προκύψουν οι 12 ή 13 τελικές επιλογές που θα ακολουθήσουν την αποστολή σε ακόμα μια μεγάλη Ευρωπαϊκή περιπέτεια.

ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ (GK)

ΦΟΥΤΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (GK)

ΚΑΡΑΜΑΛΙΓΚΑΣ ΝΙΚΟΣ (GK)

ΛΙΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΡΟΣΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΜΕΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΤΟΒ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΑΖΑΛΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΣΟΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΛΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΟΝΤΙΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΟΥΤΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΠΕΙΡΑΝΘΙΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΣΑΚΗΣ

ΔΡΟΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

ΤΣΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΗΣ

ΑΓΑΘΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Oι κ. Στάμος και Μεμαϊντινι, σε δηλώσεις τους αμέσως μετά τις επίσημες ανακοινώσεις, ευχαρίστησαν μέσω ολόκληρου το τεχνικού επιτελείου της Ελληνικής Ομάδας τους δεκάδες ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών στις προπονήσεις.

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS CUP 8X8: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εδώ θα βρεις το πανόραμα του Athens Cup 8X8: Όμιλοι, βαθμολογίες, αποτελέσματα και το αναλυτικό πανόραμα της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό σε Golden και Silver κατηγορία! ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική (Τρίτη 14/5) 20:00 Coperfield FC – Brodios FC 21:00 Diridacta – Κατσαπλιάδες FC 21:00 South Cult – Boca

ΝΕΑ

ATHENS YOUTH CUP 6X6: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εδώ θα βρεις το πανόραμα του Athens Youth Cup 6X6: Όμιλοι, βαθμολογίες, αποτελέσματα και το αναλυτικό πανόραμα της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό σε Golden και Silver κατηγορία! ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική (17/5) 20:00 Los Fuegos – Piraeus United 21:00 Noctuas – Piraeus FC 21:00 Pistoleros FC – Panthers

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου