ATHENS LEAGUE 6X6: 3/3 ΓΙΑ “ΡΩΜΑΙΟΥΣ” ΚΑΙ “VALLECAS”

Share

Roma και Kourayo Vallecano είναι οι μοναδικές ομάδες μέχρις στιγμής που έχουν καταγράψει το απόλυτο νικών (ήτοι 3/3) στους ομίλους του Πειραιά στο Athens League 6X6, και μοιράζονται την κορυφή του Β’ γκρουπ!

Σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο για προγνωστικά, τόσο οι “Ρωμαίοι” όσο και οι “Vallecas” δείχνουν να εξασφαλίζουν το προβάδισμα τόσο για την πρόκριση τους στην Golden League αλλά παράλληλα και σε μια θέση ισχύος, μέσω τις οποίας θα εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή βαθμολογική προίκα εν όψει της Β’ φάσης.

Οι πρώτοι επικράτησαν εύκολα της Carthage Eagles με 10-5, με τους “Αλγερινούς” να κάνουν ακόμα πιο εύκολο το έργο της Ρόμα, όταν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο αρχηγός της ομάδας, Ατέφ Ζεμπρί, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα (!) για… εξύβριση στον διαιτητή. Αναφορικά με την “αποδεκατισμένη” Kourayo Vallecano, των πολλών αγωνιστικών τιμωριών, παρότι τα… χρειάστηκε, κατάφερε και επικράτησε με “νύχια και με δόντια” των Bonomians με 2-1. Τα 2 γκολ των “Vallecas” σημείωσε ο Μοσχονάς, ενώ για τους “Bonomi” μείωσε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου ο Κλογκέρι.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου, ξεχώρισε η νίκη των επίσης “λαβωμένων” El Malliakas (4 αγωνιστικές τιμωρίες παικτών) με 6-4 επί της επίσης αξιόμαχης Rarely United με 6-4, καθώς επίσης και η ευρεία ντέρμπι της Νίκαιας FC με 6-0 (!) στο ντέρμπι ουραγών με τους Sportanos (4 γκολ σημείωσε ο Νομικός). Τέλος Atletico και Wolf FC αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις βαθμολογίες όλων των ομίλων του Athens League 6X6!

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS CUP 8X8: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εδώ θα βρεις το πανόραμα του Athens Cup 8X8: Όμιλοι, βαθμολογίες, αποτελέσματα και το αναλυτικό πανόραμα της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό σε Golden και Silver κατηγορία! ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική (Τρίτη 14/5) 20:00 Coperfield FC – Brodios FC 21:00 Diridacta – Κατσαπλιάδες FC 21:00 South Cult – Boca

ΝΕΑ

ATHENS YOUTH CUP 6X6: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εδώ θα βρεις το πανόραμα του Athens Youth Cup 6X6: Όμιλοι, βαθμολογίες, αποτελέσματα και το αναλυτικό πανόραμα της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό σε Golden και Silver κατηγορία! ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική (17/5) 20:00 Los Fuegos – Piraeus United 21:00 Noctuas – Piraeus FC 21:00 Pistoleros FC – Panthers

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου