YOUTH LEAGUE: “ΔΑΓΚΩΣΑΝ” ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΟΙ PANTHERS – ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ!

Share

Τη μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας στο Athens Youth League πραγματοποίησαν οι Panthers, αφού αν και “νεοφώτιστοι” κατασπάραξαν τον αήττητο πρωταθλητή της κατηγορίας, Αστέρα Αιγάλεω (5-2), και τον οδήγησαν στην πρώτη επίσημη ήττα της ιστορίας του στη διοργάνωση!

Πιο συγκεκριμένα, ο εν ενεργεία πρωταθλητής, αριθμούσε συνολικά: 10 νίκες και 2 ισοπαλίες σε συνολικά 12 αγώνες στη διοργάνωση, μέχρις ότου τελικά γνωρίσει την πρώτη του ήττα, μόλις στην πρεμιέρα της εφετινής διοργάνωσης από μια νέα και φιλόδοξη ομάδα που πλέον συστήθηκε για τα καλά στο ευρύ κοινό!

Ό λόγος για τους “Πάνθηρες” του Νικόλα Μεγάλου, που αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και εκμεταλλευόμενοι τις ανεπανόρθωτες απουσίες τους Αστέρα (Αριτζόγλου, Τσουκαλάς και Ανδρεάδης) σημείωσαν την πλέον σημαντική νίκης της πρώτης φάσης, έχοντας ως μεγάλο MVP των Αθανασιάδη που πέτυχε χατ-τρικ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Β’ Ομίλου, οι “ανανεωμένοι” περσινοί φιναλίστ του ΠΑΟ Κραανάς διέλυσαν την επίσης νεοφώτιστη Doulas FC με… 13-2, αφού οι “μοβ” έκαναν το λάθος να προηγηθούν μόλις στο 3′ με τον Λαρίδη για να δεχθούν αργότερα την “ομοβροντία” επιθέσεων και γκολ της ομάδας του Μαρίνου Βαρδαρού.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Β’ Ομίλου: Pigadaikos, Pasalimani και Liontaria FC επικράτησαν των αντιπάλων τους, με τους τελευταίους να επικρατούν στο ντέρμπι “νεοφώτιστων” με τον Piraeus City με 5-4 (MVP Γιαννόπουλος).

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τη βαθμολογία όλων των ομίλων του Athens Youth League!

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS CUP 8X8: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εδώ θα βρεις το πανόραμα του Athens Cup 8X8: Όμιλοι, βαθμολογίες, αποτελέσματα και το αναλυτικό πανόραμα της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό σε Golden και Silver κατηγορία! ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική (Τρίτη 14/5) 20:00 Coperfield FC – Brodios FC 21:00 Diridacta – Κατσαπλιάδες FC 21:00 South Cult – Boca

ΝΕΑ

ATHENS YOUTH CUP 6X6: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εδώ θα βρεις το πανόραμα του Athens Youth Cup 6X6: Όμιλοι, βαθμολογίες, αποτελέσματα και το αναλυτικό πανόραμα της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό σε Golden και Silver κατηγορία! ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική (17/5) 20:00 Los Fuegos – Piraeus United 21:00 Noctuas – Piraeus FC 21:00 Pistoleros FC – Panthers

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου