ATHENS LEAGUE 8X8: ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΗΤΤΗΤΗ ΟΜΑΔΑ Η MAGUFANA!

Share

Η εντυπωσιακή Magufana, είναι η μοναδική ομάδα του Athens League 8X8 η οποία αγνοεί τη λέξη ήττα ύστερα από το πέρας της Α’ φάσης, επίδοση την οποία είχε επαναλάβει και κατά την περσινή περίοδο!

Μάλιστα, η περσινή φιναλίστ όχι απλά δεν έχει ηττηθεί αλλά διατηρεί και το απόλυτο νικών στην Α’ φάση έχοντας σημειώσει 10/10! Πιο συγκεκριμένα, η “Magu” κατάφερε να μην αφήσει ούτε… μισό βαθμό, την ώρα που βασικές διεκδικήτριες της, όπως είναι οι Flamingos, η Thliverpool, η Himara, ο Ερυθρός Αστέρας κλπ παρά την πληθωρική παρουσία τους, γνώρισαν τουλάχιστον από 1 ήττα.

Εκτός όμως από το επιβλητικό 10/10 η “Magu” υπερέχει σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, αφού διαθέτει την καλύτερη επίθεση (76 γκολ), την καλύτερη άμυνα (16 γκολ) και προφανώς την καλύτερη διαφορά τερμάτων (+60) σε ολόκληρη τη διοργάνωση!

Για την ιστορία, τη δεύτερη καλύτερη επίθεση, έχει η Himara (74 γκολ), ενώ τη δεύτερη καλύτερη άμυνα διαθέτουν οι El Malliakas που έχουν δεχθεί μόλις 18 τέρματα.

Περισσότερα

ΕΛΛΑΔΑ

BREAKING NEWS: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ 15ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

Υστέρα από δυο στάδια προετοιμασίας (κλήσεις και προεπιλογή) ο Νίκος Στάμος και οι συνεργάτες του, κατέληξαν στην εφετινή τελική 15άδα που θα απαρτίζει την Ελληνική Ομάδα Mini-Football, η οποία θα ταξιδέψει στη Βοσνία & Ερζεγοβίνη για να εκπροσωπήσει τη

ΝΕΑ

1st GREEK FOOTBALL FESTIVAL: Ο ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ “ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΘΕΑΣ”

Το πρώτο ποδοσφαιρικό Φεστιβάλ της Ελλάδας είναι γεγονός! Στις 10,11 και 12 Μάϊου στο “SEF Soccer Club” του Πειραιά θα λάβει χώρα, ένα κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός το οποίο ήρθε για να μείνει! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για μικρούς

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου