ATHENS CUP: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ “ALTERNATE” ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ MAGUFANA (PHOTOS)

Share

Η επί σειρά τριών διαδοχικών ετών κυπελλούχος του Athens Cup, Magufana, παρουσίασε αμέσως μετά την προπόνηση της Ελλάδας την Κυριακή (29/5), στο “Kifisia Soccer Club” τη νέα της “alternate” εμφάνιση, αφήνοντας άφωνους τους πάντες!

Η ομάδα του Γιάννη Λίτση, προχώρησε σε ακόμα μια κίνηση-ματ, αυτή τη φορά σε… στιλιστικό επίπεδο παρουσιάζοντας μπροστά στα μάτια του “εμβρόντητου” κοινού της την “εναλλακτική” εμφάνιση με την οποία θα αγωνίζεται κατά τη διάρκεια του κυπέλλου και η οποία είναι χρώματος… τιρκουάζ!

Ναι, πολύ σωστά διαβάσατε! Η Magufana, όπως είχε κάνει και τη σεζόν 2018-19 όταν και είχε παρουσιάσει τη… φούξια εμφάνιση (σεζόν κατά την οποία είχε κατακτήσει το Athens League, φορώντας την μάλιστα στον τελικό), έτσι αποφάσισε να πρωτοτυπήσει για ακόμα μια φορά, αφήνοντας στην άκρη το βασικό της χρώμα που είναι το μαύρο και να δημιουργήσει κάτι πιο έξαλλο αλλά και πιο… εμπορικό!

Όπως θα δείτε και παρακάτω: Κατά την παρουσίαση της από τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή της “Magu”, Γιώργο Τσιγγόπουλο, και αυτή η εμφάνιση είναι δημιούργημα της “Nike”, ενώ διακρίνεται για τη λιτότητα της, μιας κι αν εξαιρέσει κανείς το…κύπελλο που σχεδιάστηκε στη βάση του εμβλήματος της ως καινοτομία, δεν είναι ιδιαίτερα “φορτωμένη”.

Τα εγκαίνια της έχουν προγραμματιστεί για το πολύ σπουδαίο φιλικό το οποίο δίνει απέναντι στην Ελλάδα την προσεχή Τρίτη στις 20:00 στον “Eleonas Football Club”, στο οποίο πάντως θα χρησιμοποιηθούν κυρίως ποδοσφαιριστές από την Magufana Old School.

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS CUP 8X8: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εδώ θα βρεις το πανόραμα του Athens Cup 8X8: Όμιλοι, βαθμολογίες, αποτελέσματα και το αναλυτικό πανόραμα της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό σε Golden και Silver κατηγορία! ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική (Τρίτη 14/5) 20:00 Coperfield FC – Brodios FC 21:00 Diridacta – Κατσαπλιάδες FC 21:00 South Cult – Boca

ΝΕΑ

ATHENS YOUTH CUP 6X6: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εδώ θα βρεις το πανόραμα του Athens Youth Cup 6X6: Όμιλοι, βαθμολογίες, αποτελέσματα και το αναλυτικό πανόραμα της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό σε Golden και Silver κατηγορία! ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική (17/5) 20:00 Los Fuegos – Piraeus United 21:00 Noctuas – Piraeus FC 21:00 Pistoleros FC – Panthers

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου