Η SAN ANTONIO ΑΛΛΑΞΕ ΕΜΒΛΗΜΑ! (PHOTO)

Share

Αμέσως μετά τον Αστέρα Αιγάλεω, πήρε θέση και η San Antonio αναφορικά με τις αλλαγές στο έμβλημα των ομάδων τους εν όψει της νέας σεζόν στο Athens League.

Ο πρόωρος αποκλεισμός των 2 ομάδων, από την προημιτελική φάση του Athens Cup, έφερε εσωστρέφεια στο εσωτερικό τους. Εκεί άλλωστε προέκυψε και η έμπνευση για αλλαγές, με την πρωταθλήτρια Athens League του 2020 να προβαίνει όπως ακριβώς και ο Αστέρας σε “στρογγυλοποίηση” του σήματος της!

Πιο συγκεκριμένα η San Antonio, με αυτή την αλλαγή έδωσε μεγαλύτερη επισημότητα και ποδοσφαιρική υπόσταση στο ούτως η άλλος εύσχημο έμβλημα της, το οποίο πλέον “στρογγυλό” θυμίζει περισσότερο ποδοσφαιρικό σωματείο και λιγότερο ομάδα του… ΝΒΑ στο μπάσκετ ή του Αμερικανικού Football αντίστοιχα.

Το παλιό σήμα

Το νέο σήμα

Περισσότερα

ΝΕΑ

FOOTBALL FESTIVAL: ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!

Το λεκανοπέδιο της Αττικής ήδη “ζει και αναπνέει” για το πρώτο και συνάμα ιστορικό “Football Festival” της χώρας που θα λάβει χώρα 10,11 και 12 Μάϊου, και του οποίου το “main event” θα είναι οι αγώνες του κυπέλλου Ελλάδας

ΕΛΛΑΔΑ

MINI-EURO 2024: ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΒΟΣΝΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!

Η Ελληνική Ομάδα Mini-Football δίνει ραντεβού από σήμερα και κάθε μέρα μέχρι και τη Μεγάλη Εβδομάδα στο προπονητικό της κέντρο, στον “Eleonas Football Club” εκεί οπού ο κ. Στάμος, μαζί με ολόκληρο το τεχνικό τιμ θα δουλέψει σκληρά εν

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου