MINI-EURO 2024: ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ… ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ!

Share

Την Κυριακή (25/7), ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού του Αζερμπαϊτζάν: Φαρίντ Γκαϊντοφ, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μίνι Ποδοσφαίρου: (WMF) Φιλίπ Τζούντα, τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μίνι Ποδοσφαίρου: (EMF) Μπρόρισλαβ Αλεξνάντροφ και τον αντιπρόεδρο του οργανισμού: Πήτερ Κράλικ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανάληψης του επόμενου EURO (2024) από την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Αζερμπαϊτζάν (AMF), Ορχάν Μαμάντοφ, ανέφερε πως αμέσως μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (Mini-EURO 2022) τον Ιούνιο στη Σλοβακία, το ενδιαφέρον για αυτό το άθλημα στη χώρα του έχει εκτοξευθεί!

Πιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν εκτός από τον Μαμάντοφ: ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Ταλέ Νασίντοφ, και Αζέρ Χουσεϊνοφ, συζητήθηκε η ανάπτυξη του αθλήματος στο Αζερμπαϊτζάν, την ώρα που άπαντες επισήμαναν πως χάρη στην κατάκτηση του Mini-EURO 2022, η χώρα της ανατολικής Ευρώπης κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του κόσμου.

Ο Yπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού: Γκαϊντοφ, μίλησε στους καλεσμένους για την προσοχή και τη φροντίδα που δίνεται στους αθλητές στο Αζερμπαϊτζάν, εκφράζοντας με βεβαιότητα πως η επίσκεψη των διεθνών ομοσπονδιών Μίνι-Ποδοσφαίρου θα είναι χρήσιμη τόσο για τους παίκτες του Αζερμπαϊτζάν, όσο και για τις ίδιες τις χώρες που θα λάβουν μέρος, καθώς όλοι οι αθλητικοί οργανισμοί της χώρας θα ενωθούν με το αίσθημα της αμοιβαιότητας και θα δώσουν τη δέουσα προσοχή που αρμόζει στο άθλημα!

Τέλος, τόνισε ότι η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί -καλώς εχόντων των πραγμάτων- στο Αζερμπαϊτζάν θα παρέχει τα πάντα στο υψηλότερο επίπεδο.

Περισσότερα

ΕΛΛΑΔΑ

MINI-EURO 2024: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βοσνίας & Ερζεγοβίνης, η Ελληνική Ομάδα αντιμετωπίζει στον Β’ Όμιλο τις παλιές γνώριμες: Αγγλία και Καζακστάν, ενώ θα τεθεί αντιμέτωπη για πρώτη φορά στα χρονικά και με την Ουκρανία. Ποιες όμως είναι οι μέρες &

ΕΛΛΑΔΑ

BREAKING NEWS: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ 15ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

Υστέρα από δυο στάδια προετοιμασίας (κλήσεις και προεπιλογή) ο Νίκος Στάμος και οι συνεργάτες του, κατέληξαν στην εφετινή τελική 15άδα που θα απαρτίζει την Ελληνική Ομάδα Mini-Football, η οποία θα ταξιδέψει στη Βοσνία & Ερζεγοβίνη για να εκπροσωπήσει τη

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου