ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ 22Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΜΑ 8 ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ “ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΗΚΗ”!

Share

Η τιμητική παρουσία της Ελληνικής ομάδας στο Mini-EURO 2022 της Σλοβακίας, συνέβαλε στο “άλμα” 8 συνολικά θέσεων στον Ευρωπαϊκό πίνακα κατάταξης (Ranking) της E.M.F. (European Mini-Football Federation), με την “γαλανόλευκη” να σκαρφαλώνει από την 30ή θέση στην…22η!

Τα κεκτημένα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, σε συνδυασμό με τις υπεράνω πάσης προσδοκίας πορείες των Ελληνικών ομάδων (Flamingos και Magufana) στο Champions League 2022 του Μαυροβουνίου, “ανοίγουν” τα φτερά του Ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου το οποίο μπορεί μεν να βλέπει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 στο Η.Α.Ε. να δυσκολεύει, πλην όμως, εξασφαλίζει 6 Ευρωπαϊκά εισιτήρια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (διαβάστε ΕΔΩ)!

Αναφορικά με τον νο.1 του Ranking: Εκεί συναντάμε την πρωταθλήτρια ομάδα της Ηπείρου, το Αζερμπαϊτζάν, ενώ την 8άδα συμπληρώνουν οι: Ρουμανία (2η), Βουλγαρία (3η), Καζακστάν (4η), Σλοβακία (5η), Ουγγαρία (6η), Τσεχία (7η) και Γαλλία (8η).

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η Ελλάδα, μεταξύ άλλων, ξεπέρασε χώρες όπως η Τουρκία και η Αυστρία ενώ βρίσκεται σε απόσταση βολής από την 21η χώρα της κατάταξης, τη Μολδαβία, που είναι μια από τις πλέον παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου.

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS CUP 8X8: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εδώ θα βρεις το πανόραμα του Athens Cup 8X8: Όμιλοι, βαθμολογίες, αποτελέσματα και το αναλυτικό πανόραμα της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό σε Golden και Silver κατηγορία! ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική (Τρίτη 14/5) 20:00 Coperfield FC – Brodios FC 21:00 Diridacta – Κατσαπλιάδες FC 21:00 South Cult – Boca

ΝΕΑ

ATHENS YOUTH CUP 6X6: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εδώ θα βρεις το πανόραμα του Athens Youth Cup 6X6: Όμιλοι, βαθμολογίες, αποτελέσματα και το αναλυτικό πανόραμα της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό σε Golden και Silver κατηγορία! ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική (17/5) 20:00 Los Fuegos – Piraeus United 21:00 Noctuas – Piraeus FC 21:00 Pistoleros FC – Panthers

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου