LARISSA LEAGUE: Η “ΓΙΟΡΤΗ” ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! (PHOTOS)

11/10/2024

Το Larissa League έκανε το… ντεμπούτο του στην πόλη της Λάρισας φέρνοντας μια νέα πνοή στα δρώμενα του Mini-Football της πόλης, τραβώντας παράλληλα την προσοχή των φιλάθλων που συνέρρευσαν μαζικά για να παρακολουθήσουν δια ζώσης τις ομάδες του “κάμπου”.

Η μεγάλη έκπληξη της 1ης αγωνιστικής σημειώθηκε τη Δευτέρα (7/10) αφού η εκπληκτική Rasty “αιφνιδίασε” τους Valledes, και με σκορ 3-1, πήρε τα… σκάλπ των πρωταθλητών Λάρισας.

Η Rasty κατόρθωσε να προηγηθεί νωρίς στον αγώνα (2-0), χάρη σε ισάριθμα γκολ του Τσούτσα αναγκάζοντας τους Valedes να πάρουν από νωρίς ρίσκα-ανατροπής. Η μαζική άμυνα της ομάδας του Άκη Δολαπτσή σε συνδυασμό με τον εκπληκτικό κάτω από τα δοκάρια, Παναγιώτη Νάκο, κράτησαν μακριά τους πρωταθλητές από το γρήγορο γκολ μείωσης, το οποίο ήρθε αναπόφευκτα πάντως λίγο πριν από την ανάπαυλα με τον Τάφα (2-1). Η ομάδα του Σωτήρη Κυρατσούλη αναγκάστηκε να ρισκάρει στην προσπάθεια της να ισοφαρίσει, ωστόσο ο MVP του παιχνιδιού, Νάκος, εξακολουθούσε να κατεβάζει… ρολά, και έτσι, ο “άγραφος” νόμος του ποδοσφαίρου την “τιμώρησε”. Τα “λιοντάρια” εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους στην άμυνα του αντιπάλου με τον Λιλολάρι να υπογράφει στα τελευταία λεπτά του αγώνα το τελικό σκορ, σε ένα ντέρμπι-διαφήμιση!

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρας, οι Beer Busters σημείωσαν τη νίκη της αγωνιστικής απέναντι στην L.S.G. (12-4), ο Ατρόμητος Πτελοπούλας και οι Έμπειροι επιβλήθηκαν με τα εξίσου εντυπωσιακά: 8-1 και 8-2 επί των Dinamo και Fake Madrid, ενώ τέλος: Leon Αγίου Αθανασίου και Volou Street εξασφάλισαν το τρίποντο με νίκες απέναντι σε Wise Monkey (6-1) και Havana Club (3-2).

Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός πως σύμφωνα με τις δηλώσεις επιτελείων και κόσμου, όλοι οι αγώνες του Larissa League χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, με τις έννοιες πάθος και αγωνιστικότητα να κυριαρχούν και να προσφέροντας μοναδικές στιγμές στους φίλαθλους. Οι ομάδες που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, δείχνοντας πώς το αθλητικό πνεύμα μπορεί να λάμψει μέσα από την συνεργασία και τον σεβασμό.

“Το «ευ αγωνίζεσθαι» δεν ήταν απλά μια έννοια, αλλά η ουσία της διοργάνωσης με τους παίκτες να επιδεικνύουν απαράμιλλο ήθος και σεβασμό προς τους αντιπάλους, τους διαιτητές, αλλά και το κοινό τους. Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τους αγώνες είδαν εντυπωσιακές φάσεις, ανατροπές στο σκορ και βίωσαν έντονα συναισθήματα, νιώθοντας την αδρεναλίνη μέσα τους, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.” ήταν τα λόγια του κ. Λολάπτση, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής, με τον ίδιο να επισημαίνει πως:

“Η ανταπόκριση του κόσμου στη νέα αυτή πρωτοβουλία ήταν αναπάντεχα μεγάλη με τους φίλαθλους να γεμίζουν τα γήπεδα και να υποστηρίζουν θερμά τις τοπικές ομάδες. Το Larissa League έδειξε πως δεν είναι απλώς μια ποδοσφαιρική διοργάνωση, αλλά μια μεγάλη γιορτή για την πόλη, που συνέδεσε την τοπική κοινωνία με τον αθλητισμό και ανέδειξε τη δύναμη της συλλογικότητας! Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή, προσδίδοντας επιπλέον αξία σε μια πρωτοβουλία που απέδειξε ότι η Λάρισα έχει το πάθος και την ικανότητα να πρωταγωνιστεί σε αθλητικές εκδηλώσεις τέτοιου βεληνεκούς.”