ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ERREA SPORTS! (PHOTO)

08/10/2024

Η Errea Sports, η πλέον ανερχόμενη μάρκα στην αθλητική ένδυση, είναι εφεξής ο νέος συνεργάτης του Ελληνικού Πρωταθλήματος αλλά και της Ελληνικής Ομάδας Mini-Football στο δρόμο της για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο Ιταλικός Κολοσσός, με έδρα Τορίλλε της Πάρμα “επενδύει” στο Ελληνικό Mini-Football μέσω της KEXA Group, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει την πλήρη ένδυση της Ελληνικής αποστολής που θα ταξιδέψει στο Μουντιάλ τον ερχόμενο Μάϊο, την παροχή της “επίσημης μπάλας” στις κορυφαίες κατηγορίες του αθλήματος: Elite League Greece και Athens League, καθώς επίσης και γενναιόδωρη έκπτωση (και aftersale service) στις ομάδες που ανήκουν στους “κόλπους” τους.

Η Errea Sports, έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο στην παγκόσμια αθλητική αγορά, αφού αυτή τη στιγμή “ντύνει” 12 Εθνικές Ομάδες του κλασσικού ποδοσφαίρου μεταξύ των οποίων είναι και η Εθνική Ομάδα της Κύπρου. Η Ελλάδα, γίνεται ουσιαστικά η ομάδα που της ανοίγει την… κερκόπορτα στο Mini-Football ενώ αναφορικά με τους δεκάδες συλλόγους που συνεργάζεται ανά τον κόσμο, οι πλέον επιφανείς είναι οι: Μπάρι, Κατάνια, Νταντί Γιουνάιτεντ, Μιντλεσμπρο, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Q.P.R.