ΤΟ SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ: FLAMINGOS – MAGUFANA ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ!

Share

Flamingos και Magufana ή αλλιώς πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους αύριο, Παρασκευή (21:15) στο “Kifisia Soccer Club” σε ένα ακόμα συγκλονιστικό τελικό ο οποίος θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι του Gipedaki.gr στο Youtube.

Το Ελληνικό “el classico” θα ανοίξει την εφετινή αυλαία των επίσημων αγώνων Mini-Football της χώρας, περίπου 20 ημέρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της Elite League Greece στο γήπεδο το οποίο θα φιλοξενήσει φέτος ξανά την κορυφαία κατηγορία της χώρας και το οποίο προβλέπεται να είναι κατάμεστο αφού πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ήδη… sold out!

Αξίζει να αναφερθεί πως αυτό είναι το πρώτο επίσημο Super Cup Greece της ιστορίας, αφού πλέον ο νικητής της Elite League θα αντιμετωπίζει τον αντίστοιχο νικητή του Elite Cup Greece, των 2 κορυφαίων αναγνωρισμένων διοργανώσεων Mini-Football της Ελλάδας, υπό την αιγίδα της European Mini-Football Federation.

Παράλληλα, θα διεξαχθεί και του Super Cup Youth ανάμεσα στις κορυφαίες δυνάμεις των “νέων” της Ελλάδας που κατά τη σεζόν 2023-24 αναδείχθηκαν κυπελλούχοι σε τουλάχιστον μια κορυφαία διοργάνωση Youth. Πιο συγκεκριμένα: Los Fuegos, Real N. Ionias, Panthers FC και PAO Kranaas θα δώσουν δυναμικό παρών με φόντο το δικό τους τρόπαιο με το… καλημέρα της νέας σεζόν!

ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ

20:00 Los Fuegos – Real N. Ionias

20:00 Panthers FC – PAO Kranaas

21:15 Flamingos – Magufana Τελικός Super Cup Greece (Youtube)

22:15 Μικρός Τελικός Youth (Youtube)

22:40 Μεγάλος Τελικός Super Cup Youth (Youtube)

Υπενθυμίζεται πως εκτός από τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Flamingos και Magufana θα προβληθούν ζωντανά τόσο ο μικρός όσο και ο μεγάλος τελικός του Super Cup Youth.

Περισσότερα

ΝΕΑ

EURO-CUP: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟ… ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Bandoleros και Goats δεν τα κατάφεραν στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο και γνώρισαν την ήττα από τις Βουλγαρικές: Balerini (3-1) και Apple (5-1) αντίστοιχα, γεγονός που κάνει επιτακτική ανάγκη τη νίκη τους σήμερα, στα υπόλοιπα παιχνίδια της φάσης

Uncategorized

EURO-CUP 2024: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑ GOATS & BANDOLEROS!

Σήμερα ξημερώνει μια μεγάλη μέρα για το Ελληνικό Mini-Football! Πρόκειται για μια ιστορική ημέρα για Goats και Bandoleros, αφού αμφότεροι πραγματοποιούν το Ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο στο EURO-Cup, τη δεύτερη τη τάξει Ευρωπαϊκή διοργάνωση που διεξάγεται στο Sunny Beach της

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου