ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ!

08/08/2024

Είναι οριστικό! Η μεγάλη πρεμιέρα των επίσημων διοργανώσεων Mini-Football της Ελλάδας ορίστηκε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου (20:30), θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια συγκέντρωση εκπροσώπων και αρχηγών όλων των συλλόγων των Elite League Greece και Athens League στο “SEF Soccer Club”.

Η συνέλευση θα απασχολήσει εκατοντάδες κόσμο που οραματίζεται ένα Mini-Football καλύτερο, ελκυστικότερο και πιο επαγγελματικό, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ξανά ο “αναμορφωτής” του αθλήματος στην Ελλάδα, κ. Σπύρος Τσιγαρίδας. Στο σπουδαίο αυτό event θα συζητηθούν πράγματα όπως: το “πλάνο πενταετίας” της Ελλάδας ως προς τα νάματα της Ευρώπης μέσω της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (E.M.F.), η νέα διαμόρφωση των κατηγοριών, το “format” των νέων διοργανώσεων, τα τηλεοπτικά δικαιώματα, οι αλλαγές κανονισμών, οι Ευρωπαϊκές προοπτικές των ομάδων της χώρας μας, οι ημερομηνίες και η τοποθεσία του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας (Elite Cup Greece), καθώς επίσης και το χρονοδιάγραμμα προετοιμασίας της Ελληνικής Ομάδας Mini-Football εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Μπακού τον προσεχή Μάϊο (2025).

Όλα αυτά, εκτός από τον “Specialist” θα παρουσιαστούν από πλειάδα επιφανών ανθρώπων του χώρου, σε μια τεράστια προσπάθεια συλλογικής αναγνώρισης του αθλήματος στα “πρότυπα” του εξωτερικούς (Ρουμανία, Τσεχία, Ουγγαρία, Γαλλία Αζερμπαϊτζάν κλπ).

Τέλος, αναφορικά με την επίσημη φετινή έναρξη των Elite League Greece και Athens League, αυτές θα λάβουν χώρα την εβδομάδα: Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως Σάββατο 5 Οκτωβρίου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φετινού Pre-Season Tournament που θα λάβει χώρα από 1 έως 28 Σεπτεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα, φέτος θα παρακολουθήσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τις αρχές Απριλίου τις εξής κατηγορίες: Elite League 1, Elite League 2, Golden League, Silver League, Bronze League, Elite League 8X8, Golden League 8X8, Silver League 8X8, Bronze League 8X8, Golden Youth League, Silver Youth League, Bronze Youth League.

Οι τελικές φάσεις όλων των κατηγοριών (ημέρες, γήπεδα) θα οριστούν από τη διοργανώτρια αρχή μέσα στις επόμενες εβδομάδες.