PRE-SEASON TOURNAMENT 2024: ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ ΤΑ “ΕΠΙΣΗΜΑ” ΦΙΛΙΚΑ!

08/08/2024

Ο θεσμός του Pre-Season Tournament ο οποίος “γεννήθηκε” το 2017 (ως Fair Play Tournament) και στον οποίο λαμβάνουν μέρος όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην Elite League Greece, το Athens League αλλά και πλήθος ανεξάρτητων ομάδων εκκινεί τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 28 του ίδιου μήνα, με τον τελικό του Super Cup Greece ανάμεσα σε πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδος: Flamingos – Magufana να έχει προγραμματιστεί για Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στο “Kifisia Soccer Club”.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όλοι οι αγώνες που θα διεξαχθούν στα πλαίσια του εισαγωγικού τουρνουά της σεζόν θα βαθμολογούνται με το προβλεπόμενο σύστημα (3-1-0 για Ν-Ι-Η) ανεξαρτήτως αντιπάλουέδραςπαραλλαγής (6Χ6, 8Χ8 και Youth) ή ποσότητας παιχνιδιών.

Στο τέλος, ως είθισται, η διοργανώτρια αρχή θα ενισχύσει την προσπάθεια της πρωταθλήτριας του τουρνουά καθώς επίσης και της ομάδας που θα δώσει τους περισσότερους αγώνες (ανεξαρτήτως βαθμολογικής κατάταξης) προικοδοτώντας τες με δωροεπιταγές αθλητικού υλικού εν όψει της σεζόν 2024-25!

Επιπλέον, η κάμερα του Gipedaki.gr θα βρεθεί σε πολλά γήπεδα (Kifisia Soccer Club, Galaxy Soccer Club, Eleonas Football Club και SEF Soccer Club) κατά τη διάρκεια του Pre-Season Tournament και θα προβάλλοντας τηλεοπτικά τα “αποκαλυπτήρια” των κορυφαίων ομάδων της χώρας εν όψει της νέας σεζόν!

Άπαντες μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα!

Η “ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ” ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ PRE-SEASON TOURNAMENT

2017: ΑΦΡΟΣ FC

2018: LOS KOUVADEIROS

2019: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

2020: JACKALS FC

2021: ΓΥΠΑΕΤΟΙ ΑΔΑΜΩΝ

2022: ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

2023: LIONS FC

2024: ?

Ανέκαθεν, το Pre-Season Tournament αποτελούσε “καταφύγιο” και ευκαιρία πρωταθλητισμού για όλες τις ομάδες. Ανεξαρτήτως πόσους τίτλους έχουν στο κορυφαίο επίπεδο. Με εξαίρεση τους Jackals (νικητές το 2020) , που έχουν αγωνιστεί σε ουκ ολίγους τελικούς και τελικές φάσεις σε κορυφαίο επίπεδο, οι “λαμπρότερες” ομάδες της χώρας μας, όπως είναι η Magufana, οι Flamingos, οι Villagers κλπ δεν έχουν ακόμα καταφέρει να αναδειχθούν πρωταθλήτριες στον εν λόγω θεσμό. Εν αντιθέσει με αυτό, ομάδες όπως οι Lions, η Αναγέννηση Καισαριανής, ο Απόλλων Γαλατσίου έχουν “γράψει” τη δική τους ιστορία στον θεσμό.