Η SAN ANTONIO ΑΛΛΑΞΕ ΕΜΒΛΗΜΑ! (PHOTO)

Share

Αμέσως μετά τον Αστέρα Αιγάλεω, πήρε θέση και η San Antonio αναφορικά με τις αλλαγές στο έμβλημα των ομάδων τους εν όψει της νέας σεζόν στο Athens League.

Ο πρόωρος αποκλεισμός των 2 ομάδων, από την προημιτελική φάση του Athens Cup, έφερε εσωστρέφεια στο εσωτερικό τους. Εκεί άλλωστε προέκυψε και η έμπνευση για αλλαγές, με την πρωταθλήτρια Athens League του 2020 να προβαίνει όπως ακριβώς και ο Αστέρας σε “στρογγυλοποίηση” του σήματος της!

Πιο συγκεκριμένα η San Antonio, με αυτή την αλλαγή έδωσε μεγαλύτερη επισημότητα και ποδοσφαιρική υπόσταση στο ούτως η άλλος εύσχημο έμβλημα της, το οποίο πλέον “στρογγυλό” θυμίζει περισσότερο ποδοσφαιρικό σωματείο και λιγότερο ομάδα του… ΝΒΑ στο μπάσκετ ή του Αμερικανικού Football αντίστοιχα.

Το παλιό σήμα

Το νέο σήμα

Περισσότερα

Uncategorized

YOUTH LEAGUE: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΟΣΤΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!

Η πραγματική δράση μόλις ξεκινάει! Ιδού το τελικό ρόστερ των 16 μονομάχων των 2 κορυφαίων κατηγοριών του Youth League 6X6 της Ελλάδας: Golden League και Silver League εν όψει των Play Off. GOLDEN LEAGUE PIRAEUS FC (10)ΕΝΤΡΙ ΤΣΕΛΑΛΙΤΣΗΣΡΗΓΑΣΜΟΥΡΑΤΙΑΝΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣΠΑΤΡΟΝΗΣΣΤΟΥΓΙΑΝΝΑΚΗΣΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣΚΡΙΣΤΙΑΝ ΤΣΕΛΑΓΚΟΡΓΚΙ REAL NEAS IONIAS (12)ΝΤΑΛΛΑΣΞΕΝΑΚΗΣΔΗΜΗΤΡΟΣ Ν.ΔΗΜΗΤΡΟΣ Σ.ΧΕΛΑΣΚΥΠΡΙΤΖΟΓΛΟΥΜΕΛΕΤΑΚΗΣΣΤΑΜΑΤΗΣΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Β.ΧΟΛΟΓΚΙΤΑΣΓΕΡΟΝΤΑΚΗΣ LOS FUEGOS (9)ΧΕΛΜΗΣΓΡΑΨΑΣ Ε.ΓΡΑΨΑΣ

ΕΛΛΑΔΑ

MINI-EURO 2024: “ΚΛΗΡΩΝΕΙ” 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Στις 14:00 την Πέμπτη 4η Απριλίου θα μάθει η Ελληνική Ομάδα Μίνι-Ποδοσφαίρου τους αντιπάλους της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 1 έως 9 Ιουνίου στο Σαράγιεβο της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Η “γαλανόλευκη” θα τοποθετηθεί στο Δ’ γκρούπ δυναμικότητας μαζί

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου