ΤΟ “ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΙΜ” ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ!

Share

Η κατάκτηση του Champions League από την ΑΕΚ Oradea προκάλεσε παροξυσμό στη Ρουμανική επικράτεια! Ο Έλληνας πρόεδρος της ομάδας με τον “δικέφαλο αετό” στο στήθος, Σπύρος Μπαλτσαβίας, είχε υποσχεθεί “αστρονομικό πριμ” στους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε περίπτωση επιτυχίας και “τρελαμένος” με το αποτέλεσμα έκανε την υπόσχεση του πράξη: Απλά κρατηθείτε με το ποσό!

Για να μπουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση, και προς επίρρωσιν των γραφόμενων του Gipedaki.gr αναφορικά με την ανάπτυξη του Μίνι-Ποδοσφαίρου παγκοσμίως, το… διαστημικό πριμ της πρωταθλήτριας Ευρώπης έρχεται λίγους μήνες μετά τον πανζουρλισμό των πανηγυρισμών στο αεροδρόμιο της Μπακού του Αζερμπαϊτζάν με χιλιάδες κόσμο να αποθεώνουν τους θριαμβευτές της Σλοβακίας στο Mini-EURO 2022!

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της ΑΕΚ: Σπύρος Μπαλτσαβίας, όπως και τα περισσότερα κορυφαία Μίνι-Ποδοσφαιρικά σωματεία της Ευρώπης κατευθύνονται από ισχυρούς οικονομικούς ηγέτες οι οποίοι “επενδύουν” πακτωλούς χρημάτων κάθε χρόνο με σκοπό την ανάδειξη των ομάδων τους στο εγχώριο και διεθνές στερέωμα. Ομάδες όπως η Ρουμανική Old Boys, η Βουλγαρική Terra Trak (που απέκλεισαν οι Flamingos), η Αλβανική Prestige κλπ είναι δομημένες σε απόλυτα επαγγελματικά πρότυπα και δείχνουν το δρόμο σε όλους τους υπόλοιπους.

Η ΑΕΚ, παρέα με τις υπόλοιπες 2 ομάδες του βάθρου των μεταλλίων του Champions League, θα λάβουν ως έπαθλο περί τις 4.000 ευρώ από την European Mini-Football Federation (E.M.F.) ωστόσο o πρόεδρος της “Ένωσης” θα δώσει ως μπόνους στην ομάδα άλλες 12.000 ευρώ! Ναι, καλά διαβάσατε! Από 1.000 επιπλέον ευρώ στον κάθε έναν από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που την εξύψωσαν στον υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης στο Μίνι-ποδόσφαιρο! Τέτοια ποσά βέβαια, για τα δεδομένα και τον τρόπο σκέψης της Ελλάδας φαντάζουν για την ώρα… όνειρα θερινής νυκτός, μιας και δεν υπάρχουν καν στο μυαλό ομάδων της Β’ ή ακόμα και της Α’ Εθνικής του κλασσικού και επαγγελματικού ποδοσφαίρου!

Περισσότερα

ΝΕΑ

ELITE LEAGUE 2: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ BANDOLEROS ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ… ΕΥΡΩΠΗ!

Στον μεγάλο τελικό της Elite League 2, που διεξήχθη την Δευτέρα (15/4) στο “SEF Soccer Club” στο Φάληρο, οι Bandoleros κατάφεραν να επικρατήσουν των Villagers FC και να στεφθούν πρωταθλητές της δεύτερης κατηγορίας της Έλλαδας αλλά και να αποκτήσουν

ΝΕΑ

ELITE LEAGUE 1: ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟ… ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ FLAMINGOS!

Στο κατάμεστο, από εκατοντάδες φίλους του ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου, “SEF Soccer Club” η Flamingos “κονταροχτυπήθηκε” με την “αιώνια” αντίπαλο της Magufana, με φόντο την κατάκτηση της Elite League 1, και κατάφερε να “χαμογελάσει” τελευταία, αφού ύστερά από το ισόπαλο 3-3

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου