ΝΕΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ! (PHOTO)

Share

Ύστερα από σχεδόν 4 χρόνια ιστορίας, ο Αστέρας Αιγάλεω προχωράει στην αλλαγή του εμβλήματος του! Μια κίνηση που έρχεται σε συνέχεια των πολλών αλλαγών και ανανεώσεων που έχει προβεί εδώ και μερικές ημέρες η διοίκηση της ομάδας των Δυτικών Προαστίων.

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά τον αποκλεισμό της από την προημιτελική φάση του Athens Cup Golden 8Χ8 από τον Εθνικό (10-11 συνολικό σκορ), η ομάδα του Γιάννη Αριτζόγλου, επικεντρώθηκε στα ενδότερα της (ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, μεταγραφικοί στόχοι, δημιουργία ιστοσελίδας), και ως εκ τούτου αντικατέστησε το υπάρχον έμβλημα της με ένα διαφορετικό, με τον μοναδικό κοινό παρονομαστή ανάμεσα στα 2 σήματα, να είναι ουσιαστικά τα… χρώματα!

Αν εξαιρέσει κανείς λοιπόν το κόκκινο και το μπλε που κυριαρχούν και στο νέο logo, το “concept” πλέον είναι εντελώς διαφορετικό, αφού αντί για τον ποδοσφαιριστή στο κέντρο του, δεσπόζει ένα αστέρι (σχετιζόμενο με το όνομα: Αστέρας), μέσα στο οποίο βρίσκεται ένα στεφάνι με μια αρχέτυπη ποδοσφαιρική μπάλα. Εκτός όμως από το όνομα, το οποίο είναι γραμμένο και στο παλιό έμβλημα, στο παρών, έχει προστεθεί και το έτος ιδρύσεως της ομάδας, το 2018.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Αστέρας ιδρύθηκε στις 15 Μαρτίου του 2018, ενώ σε κορυφαίο επίπεδο, ξεχωρίζει η συμμετοχή του στον τελικό της Bronze League του Athens League που μας πέρασε (2021-22), καθώς επίσης και η πορεία του μέχρι τους “8” του Golden Cup όπου αποκλείστηκε από τον Εθνικό του Έλληνα διεθνή Νίκου Στάμου στις λεπτομέρειες.

Η σύγκριση των 2 εμβλημάτων δική σας:

Το παλιό έμβλημα του Αστέρα

Το νέο έμβλημα του Αστέρα

Περισσότερα

ΝΕΑ

ATHENS LEAGUE 6Χ6: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞ’ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ!

Το Gipedaki.gr σας παρουσιάζει το πρόγραμμα της εξ’ αναβολής αγωνιστικής όλων των περιφερειών και ομίλων του Athens League 6Χ6 που διεξάγονται σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 11/12 έως και την Παρασκευή 15/12 όπου πρέπει να ολοκληρωθεί η Α’ φάση,

ΝΕΑ

ATHENS LEAGUE 8X8: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞ’ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ!

Το Gipedaki.gr σας παρουσιάζει το πρόγραμμα της εξ’ αναβολής αγωνιστικής των 3 ομίλων του Athens League 8X8 που διεξάγονται στον “Eleonas Football Club“ Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τρίτη 12/12 και Πέμπτη 14/12 , όταν δηλαδή θα έχουν ολοκληρωθεί όλοι οι προβλεπόμενοι προγραμματισμένοι αγώνες των 8 πρώτων

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου