Η SAN ANTONIO ΑΛΛΑΞΕ ΕΜΒΛΗΜΑ! (PHOTO)

Share

Αμέσως μετά τον Αστέρα Αιγάλεω, πήρε θέση και η San Antonio αναφορικά με τις αλλαγές στο έμβλημα των ομάδων τους εν όψει της νέας σεζόν στο Athens League.

Ο πρόωρος αποκλεισμός των 2 ομάδων, από την προημιτελική φάση του Athens Cup, έφερε εσωστρέφεια στο εσωτερικό τους. Εκεί άλλωστε προέκυψε και η έμπνευση για αλλαγές, με την πρωταθλήτρια Athens League του 2020 να προβαίνει όπως ακριβώς και ο Αστέρας σε “στρογγυλοποίηση” του σήματος της!

Πιο συγκεκριμένα η San Antonio, με αυτή την αλλαγή έδωσε μεγαλύτερη επισημότητα και ποδοσφαιρική υπόσταση στο ούτως η άλλος εύσχημο έμβλημα της, το οποίο πλέον “στρογγυλό” θυμίζει περισσότερο ποδοσφαιρικό σωματείο και λιγότερο ομάδα του… ΝΒΑ στο μπάσκετ ή του Αμερικανικού Football αντίστοιχα.

Το παλιό σήμα

Το νέο σήμα

Περισσότερα

ΝΕΑ

TOP 10: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ “ΚΛΙΚΣ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ MINI-FOOTBALL ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2023-24!

Κάθε “του χρόνου” και καλύτερο! Παραφράζοντας τη γνωστή λαϊκή ρύση που αναφέρεται στο… πέρυσι θα μπορούσε κάποιος να πει πως το Ελληνικό Mini-Football είναι σε τροχιά εκτόξευσης! Αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, με πρώτο και κυριότερο τον Οργανισμό του

ΝΕΑ

ATHENS CUP 6X6: ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΟΙ FLAMINGOS – ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΨΑΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗ “MAGU”

Κυπελλούχοι για το Athens Cup 8X8 τη σεζόν 2023-2024 αναδεικνύονται οι Flamingos νικώντας στη διαδικασία των πέναλτι τη μεγάλη τους αντίπαλο, Magufana με 3-2, ύστερα από ακόμα έναν μεταξύ τους ισόπαλο τελικό που ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2 στην κανονική

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου