Το «Kifisia Soccer Club» βρίσκεται στην οδό Καλυφτάκη 50 στην Κηφισιά.
Είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο για τους κατοίκους των Βορείων Προαστείων (10’ – 15’ περπάτημα από τον Σταθμό ΗΣΑΠ «Κηφισιά») όσο και για το υπόλοιπο λεκανοπέδιο, αφού οδικώς εξυπηρετεί και η Εθνική Οδός (μόλις 200 μέτρα απόσταση, στα δεξιά από την έξοδο προς Ολυμπιακό Χωριό με κατεύθυνση τη Λαμία).
Διαθέτει 2 γήπεδα σύγχρονων διαστάσεων 6Χ6 και 5Χ5, στα οποία εκτός από αγώνες στα πλαίσια του Athens League διοργανώνονται και φιλικά.
Το «Kifisia Soccer Club» είναι γνωστό κι ως… παλαιά γήπεδα Ρότσα, Δομάζου – Οικονομόπουλου, ενώ σήμερα προπονούνται καθημερινά οι Ελληνικές ακαδημίες της Ισπανικής σχολής ποδοσφαίρου GPS Valencia.
Επιπλέον, σε αυτό τον ευχάριστο και ευρύχωρο πολύ-χώρο, εκτός από κυλικείο & όμορφο εξωτερικό χώρο με ξύλινη επένδυση περιλαμβάνονται και κερκίδες, ούτως ώστε να έχουν τη δυνατότητα εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα τους.
Κορυφαίες αγωνιστικές στιγμές από καταβολής του, η διοργάνωση των «Final Four» του Athens League 6X6 του 2018 και του 2019, τα «Final Four» του Athens Cup 6X6 (2018, 2019, 2020 ,2021) ενώ κατά το παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Μίνι-ποδοσφαίρου.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου