ΜΙΝΙ-EURO 2024: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!

Share

Λόγω του υψηλού φόρτου εργασίας αλλά και της βραχύβιας περιόδου προετοιμασίας, η Ομοσπονδία της Βοσνίας έστειλε επιστολή στην European Mini-Football Federation (E.M.F.) με την οποία ζήτησε και εξασφάλισε νέες ημερομηνίες ως προς τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μίνι-Ποδοσφαίρου (Mini-EURO 2024) στο οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα!

Πιο συγκεκριμένα, οι Βόσνιοι υποστήριξαν πως για να μπορέσουν να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους, διοργανωτικά, εμπορικά και οικονομικά, χρειάζονται 2 μήνες επιπλέον χρόνου, αίτημα το οποίο έκανε αποδεκτό η E.M.F. , ενώ όπως ανακοινώθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της, έχει ήδη πληροφορήσει όλες τις συμμετέχουσες χώρες για την εξέλιξη αυτή.

Έτσι, οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του Mini-EURO 2024 στο Σαράγεβο είναι μεταξύ Δευτέρας 12 Αυγούστου και Κυριακής 18 του ίδιου μήνα.

Τέλος, αναφορικά με το Α’ στάδιο προετοιμασίας της Ελληνικής Ομάδας Μίνι-Ποδοσφαίρου, ο κ. Στάμος τόνισε πως οι ημερομηνίες του Απριλίου θα ισχύσουν κανονικά, ενώ θα υπάρξει και Β’ στάδιο προετοιμασίας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Athens Cup, μεταξύ 20 Ιουλίου και 5 Αυγούστου.

Περισσότερα

ΝΕΑ

ELITE LEAGUE 2: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ BANDOLEROS ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ… ΕΥΡΩΠΗ!

Στον μεγάλο τελικό της Elite League 2, που διεξήχθη την Δευτέρα (15/4) στο “SEF Soccer Club” στο Φάληρο, οι Bandoleros κατάφεραν να επικρατήσουν των Villagers FC και να στεφθούν πρωταθλητές της δεύτερης κατηγορίας της Έλλαδας αλλά και να αποκτήσουν

ΝΕΑ

ELITE LEAGUE 1: ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟ… ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ FLAMINGOS!

Στο κατάμεστο, από εκατοντάδες φίλους του ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου, “SEF Soccer Club” η Flamingos “κονταροχτυπήθηκε” με την “αιώνια” αντίπαλο της Magufana, με φόντο την κατάκτηση της Elite League 1, και κατάφερε να “χαμογελάσει” τελευταία, αφού ύστερά από το ισόπαλο 3-3

Για συμμετοχή στην διοργάνωση

Στείλτε μας μήνυμα και μείνετε σε επαφή

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σου